1η αγ.: Ο Ολυμπιακός Βόλου το ντέρμπι, η Κέρκυρα τα δοκάρια

Ο Ολυμπιακός Βόλου έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα (2-1) και άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Football League, καθώς έμεινε μόνος πρώτος. Τρεις φορές βρήκαν... δοκάρι οι γηπεδούχοι!

1η αγ.: Ο Ολυμπιακός Βόλου το ντέρμπι, η Κέρκυρα τα δοκάρια

Το ντέρμπι κορυφής των πλέι οφ άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού στο 6ο λεπτό ο Κώστας Καπετάνος άνοιξε το σκορ με σουτ εκτός περιοχής και στο 9ο ο Μάριο Γκούρμα διπλασίασε τα γκολ με σουτ από πλάγια θέση.

Η Κέρκυρα, πάντως, δεν το έβαλε κάτω, επιχείρησε ουκ ολίγες προσπάθειες και αφού απείλησε με τον Ζόραν Μπαλντοβάλιεβ (δοκάρι στο 12ο λεπτό και σουτ ελάχιστα άουτ στο 22ο), ο αμαρκάριστος Δημήτρης Σουάνης μείωσε με κεφαλιά στο 39ο λεπτό. Να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος οι τελικές ήταν 14-4 υπέρ των γηπεδούχων.

Οι "Φαίακες" ήταν επικίνδυνοι και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήταν τυχεροί, καθώς τα σουτ των Σουάνη (στο 73') και Πρέντραγκ Σίκιμιτς (στο 79') σταμάτησαν στα δοκάρια του Θανάση Γεωργίου.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμες, Κουτσόπουλος, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ανδρεόπουλος (46' Σίκιμιτς), Μαραγκός, Καραδέμητρος (62' Ναγιάρ), Σουάνης, Κόντος (52' Ζορμπάς), Μπαλντοβαλίεβ.

Ολυμπιακός Βόλου (Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς, Κατσιαρός, Αρβανίτης, Μελίσσης, Ρόκας, Κριστομπάλ, Μπρέσκα, Μόνχε (46' Ιωάννου), Καπετάνος (65' Κατσίκης), Γκούρμα (84' Νικολιάς).

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Τρίτη 8 Απριλίου

(18:00) Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου 1-2

(39' Σουάνης - 6' Καπετάνος, 9' Γκούρμα)

Τετάρτη 9 Απριλίου

(15:30) Χανιά - Ηρακλής Ψαχνών

(18:00) Ηρακλής - Φωστήρας

(18:00) Νίκη Βόλου - Αιγινιακός

News 24/7

24MEDIA NETWORK