2η αγ.: Η Νίκη το ντέρμπι του Βόλου

Η Νίκη πήρε το ντέρμπι του Βόλου με τον Ολυμπιακό (1-0) και τον πλησίασε στους 4 βαθμούς. Ένα εξάλεπτο ήταν αρκετό για να επανέλθει στην νίκες η Κέρκυρα (2-0 τα Χανιά) και κατ' επέκταση να ανέβει στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Προελαύνει ο Αιγινιακός, ο Ηρακλής των Ψαχνών νίκησε εκείνον της Θεσσαλονίκης.

2η αγ.: Η Νίκη το ντέρμπι του Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 0-1

"Κυανόλευκο" βάφτηκε το ντέρμπι του Βόλου, καθώς με γκολ του Χρήστου Τζιώρα, η Νίκη επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο ΕΑΚ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φορτσάτοι στην αναμέτρηση και απείλησαν κατά βάση με τον Κώστα Καπετάνο, εν συνεχεία όμως ο ρυθμός έπεσε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο καλυπτόμενος Τζιώρας άνοιξε το σκορ στην αντεπίθεση. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς πίεσε πολύ για την ισοφάριση, την πλησίασε στο 78' με τον Βισέντε Μόνχε και την άγγιξε στο 87' με τον Στάθη Ρόκα, αλλά το σκορ παρέμεινε ως είχε.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης περίπου 15 οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι ποδοσφαιριστές της Νίκης αποχώρησαν για να προστατευθούν, όμως με την παρέμβαση της αστυνομίας, η τάξη αποκαταστάθηκε γρήγορα.

Ολυμπιακός Βόλου (Κοκότοβιτς): Γεωργίου, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ, Καπετάνος (43' Κατσίκης), Μπρέσκα, Δεινόπαπας (69' Μόνχε), Γκούρμα.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Γιώτας (84' Mπακάλης), Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Μανουσάκης (72' Μπιτσάκος), Ακασού, Ισαάκ (80' Ρονκάτο), Ανιέτε, Σοϊλέδης, Τζιώρας.

2η αγ.: Η Νίκη το ντέρμπι του Βόλου

Κέρκυρα - Χανιά 2-0

Η Κέρκυρα κάλυψε το χαμένο έδαφος για την ήττα της πρεμιέρας των πλέι οφ από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επικράτησε 2-0 των Χανίων στο ΕΑΚ. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου εκμεταλλεύθηκε την κόπωση των φιλοξενούμενων από το πολύωρο ταξίδι (σ.σ. έκαναν 22 ώρες να αφιχθούν στο νησί του Ιονίου) και χάρη στο πρώτο εν Ελλάδι γκολ του Ερόν Μπεριάν (στο 41') και του Δημήτρη Σουάνη (στο 47' με δυνατό σουτ), πανηγύρισε την πρώτη της νίκη.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμες, Ραπτάκης, Βενέτης, Κουτσόπουλος, Ζορμπάς (74' Σίκιμιτς), Μαραγκός, Καραδέμητρος (61' Ανδρεόπουλος), Σουάνης (81' Κόντος), Μπαλντοβαλίεβ, Μπεριάν.

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης (78' Ζντράκοβιτς), Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Μανωλάς, Πότσι, Γκούμας, Καμπλιώνης, Σκάρος (52' Μαραγκουδάκης), Βασιλόγιαννης (61' Μπουντόπουλος), Πάγκαλος.

2η αγ.: Η Νίκη το ντέρμπι του Βόλου
INTIME SPORTS

Αιγινιακός - Φωστήρας 1-0

Με γκολ του Χρήστου Κουτσοσπύρου, ο Αιγινιακός νίκησε 1-0 τον Φωστήρα και έκανε το "δύο στα δύο". Οι παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη μπήκαν φορτσάτοι στην αναμέτρηση και στο 35' είχαν δοκάρι με τον Φαμπίνιο. Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για να γείρει η πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, αφού στο 55ο λεπτό ο Κουτσοσπύρος άνοιξε το σκορ και στο 57ο ο Νίκος Ζιάμπαρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη επειδή σταμάτησε αντικανονικά τον Ματίας Μανσάνο.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (77' Πέντα), Μανσάνο (89' Λαζαρίδης), Φαμπίνιο, Γκέσιος (62' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

Φωστήρας (Ματάισεν): Γιαννιώτης, Γκίνο (85' Μπαστάνης), Ρουγκάλας, Τασουλής, Ζιαμπάρης, Εμέκα, Τεγούσης, Μακρίδης (58' Κακαράς), Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι.

2η αγ.: Η Νίκη το ντέρμπι του Βόλου
INTIME SPORTS

Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής 2-1

Ο Ηρακλής Ψαχνών αντέδρασε άμεσα στην ισοφάριση του Ηρακλή και επικρατώντας 2-1 μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή. Ο "γηραιός" έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί (στο 40' με τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι, το 48' με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα και το 56ο με τον Πάμπλο Λίμα (δοκάρι), εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που ήταν πιο εύστοχοι (στο 58' με κεφαλιά του Στέλιου Κρητικού). Η ομάδα του Γκιγέρμο Όγιος ισοφάρισε με σουτ του Νίκου Πουρτουλίδη στο 77', αλλά ο Ολιβιέ Μπουμάλ σκόραρε άμεσα και χάρισε στο σύλλογο της Εύβοιας τη δεύτερη νίκη του στα πλέι οφ.

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Ντελέκος (61' Οχάντζα), Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου, Ντάνιελ (86' Τσούτσης), Μπουμάλ (79' Νικολόπουλος), Κρητικός.

Ηρακλής (Όγιος): Κολίτσης, Μπουκουβάλας (88' Σιατραβάνης), Σαββίδης, Παπαστεριανός, Κοντοδήμος, Ιντζόγλου (84' Σκόρτσα), Λίμα, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (70' Ματσούκας), Ζάχορα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Κυριακή 13 Απριλίου

(15:00) Αιγινιακός - Φωστήρας 1-0

(55' Κουτσοσπύρος)

(15:00) Κέρκυρα - Χανιά 2-0

(41' Μπεριάν, 47' Σουάνης)

(18:00) Ηρακλής Ψαχνών - Ηρακλής 2-1

(58' Κρητικός, 78' Μπουμάλ - 77' Πουρτουλίδης)

(20:30) Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου 0-1

(45+1' Τζιώρας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK