3η αγ.: Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου, ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου στο φινάλε

H Νίκη Βόλου επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε με το ίδιο σκορ από τον Φωστήρα. Σεφτέ στις νίκες τα Χανιά και μάλιστα με το εμφατικό 3-0 επί του Ηρακλή, έσωσε την παρτίδα ο Ηρακλής Ψαχνών.

3η αγ.: Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου, ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου στο φινάλε

3η αγ.: Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου, ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου στο φινάλε
INTIME SPORTS

Νίκη Βόλου - Κέρκυρα 1-0

Το γκολ του Δημοσθένη Μανουσάκη στο 31ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, όπου η Νίκη Βόλου έκαμψε την αντίσταση της Κέρκυρας και την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και προηγήθηκαν δίκαια με προβολή του 33χρονου επιθετικού. Μετά την ανάπαυλα η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη έχασε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, ενώ προς το φινάλε οι "Φαίακες" δημιούργησαν φάσεις, αλλά το 1-0 παρέμεινε.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Ακασού (50' Μπιτσάκος), Ισαάκ (76' Ρονκάτο), Μανουσάκης, Ανιέτε, Τζιώρας (86' Γκότοβος).

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Γκόμες, Σίκιμιτς, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Μπεριάν, Ζορμπάς (46' Κόντος), Κουτσόπουλος, Μαραγκός, Ραπτάκης (71' Καραδέμητρος), Σουάνης (57' Μπαλντοβάλιεβ).

3η αγ.: Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου, ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου στο φινάλε
INTIME SPORTS

Φωστήρας - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Τη δεύτερη ήττα του στα πλέι οφ υπέστη ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος πλήρωσε την ανοησία του Θανάση Δεινόπαπα. Ο Φωστήρας έχασε κλασική ευκαιρία στο 29ο λεπτό, όταν το φάουλ του Δημήτρη Γκίνο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Θοδωρή Γκίτκου, αλλά ευνοήθηκε από την είσοδο του Δεινόπαπα στον αγωνιστικό χώρο, καθώς τρία λεπτά αργότερα (στο 77') αποβλήθηκε επειδή έσπρωξε τον Παναγιώτη Αχείμαστο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 84ο λεπτό και εν τέλει επικράτησαν 1-0 με πλασέ του Αλέξανδρου Σμυρλή.

Φωστήρας: Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Κακαράς, Αχείμαστος, Τασουλής, Γκίνο, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (81' Γ. Μπαστάνης), Τεγούσης (91' Λεοντίου), Λύρας (59' Σεχολάρι), Σμυρλής.

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Καρράς, Μελίσσης, Κωστούλας, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστομπάλ (81' Πινδώνης), Μπρέσκα (74' Δεινόπαπας), Μόνχε, Ιωάννου, Γκούρμα.

3η αγ.: Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου, ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου στο φινάλε

Χανιά - Ηρακλής 3-0

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, τα Χανιά επικράτησαν 3-0 του Ηρακλή και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στα πλέι οφ. Ο 32χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με κεφαλιά, διπλασίασε τα γκολ στο 16ο με νέα κεφαλιά και έκανε χατ-τρικ στο 35ο με πλασέ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο "γηραιός" ανέβασε την απόδοσή του, ωστόσο όχι μόνο δεν κατάφερε να μειώσει, αλλά έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Πέτρου Κοντέων στο 69ο λεπτό.

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Παγώνης (52' Καμπλιώνης), Πυθαρούλης, Πότσι (77' Γωνιωτάκης), Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (65' Ζντράβκοβιτς), Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοβ.

Ηρακλής (Όγιος): Κολίτσι, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός (46' Κοντέων), Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Λίμα, Ιντζόγλου, Ζάχορα, Σαββίδης (60' Σιατραβάνης), Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (84' Σκόρτσα).

3η αγ.: Πλησιάζει στην κορυφή η Νίκη Βόλου, ήττα ο Ολυμπιακός Βόλου στο φινάλε
INTIME SPORTS

Αιγινιακός - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

Ο Αιγινιακός πλησίασε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις, το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βασίλη Πατσατζόγλου όμως, χάρισε το βαθμό στον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα του Κώστα Νικολαΐδη έχασε κλασική ευκαιρία στο 16ο λεπτό με τον Δημήτρη Σαμαρά και προηγήθηκε στο 37ο με μακρινό συρτό σουτ του Νταμιάν Μπελόν. Στο δεύτερο μέρος, πάντως, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αρκετά, κατέγραψαν δύο καλές στιγμής και εν τέλει ισοφάρισαν 1-1 στο 81ο λεπτό.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Χατζής, Κουτσοσπύρος, Λιόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιατζιτζόγλου, Μπελόν, Μανσάνο (55' Πέντα), Φαμπίνιο, Γκέσιος (70' Ζούρκος).

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Τζανής, Παληγεωργός, Γκεμίσης, Μπακομήτρος, Β. Πατσατζόγλου, Σταματής (46' Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί (69' Ντελέκος), Κρητικός, Στάγιτς (51' Τσούτσης).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

(15:30) Νίκη Βόλου - Κέρκυρα 1-0

(31' Μανουσάκης)

(15:30) Χανιά - Ηρακλής 3-0

(13', 16', 35' Μαραγκουδάκης)

(17:30) Αιγινιακός - Ηρακλής Ψαχνών 1-1

(37' Μπελόν - 81' B. Πατσατζόγλου)

(18:00) Φωστήρας - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

(88' Σμυρλής)

Διαβάστε ακόμη:

Ένταση με Κούγια

Photostory: Ο βαμμένος φίλος του Ηρακλή

News 24/7

24MEDIA NETWORK