11η αγ.: Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα, αποσπάστηκε η Νίκη Βόλου

Η Κέρκυρα πέρασε νικηφόρα από τον Ταύρο με 1-0, αποσπάστηκε 4 βαθμούς από την 3η θέση και έγινε το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στη Super League. Με το ίδιο σκορ "απέδρασε" από τα Χανιά η Νίκη Βόλου και, πλέον, βρίσκεται μόνη στη 2η θέση. Νωρίτερα ο Ηρακλής των 9 παικτών έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πλησιάσει στην κορυφή, αφού ο Αιγινιακός ισοφάρισε 2-2 στο 88ο λεπτό.

11η αγ.: Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα, αποσπάστηκε η Νίκη Βόλου

11η αγ.: Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα, αποσπάστηκε η Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Φωστήρας - Κέρκυρα 0-1

Με γκολ του Αλέξανδρου Κόντου στο 20ό λεπτό, η Κέρκυρα επικράτησε 1-0 του Φωστήρα στον Ταύρο και απέκτησε σαφές προβάδισμα για την απευθείας άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο μέρος, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι με τον Ζόραν Μπαλντοβάλιεβ στο 18' και σκόραρε με προβολή του Κόντου. Οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά από τη στιγμή που γλίτωσαν το δεύτερο γκολ στο 60' (δοκάρι ο Παναγιώτης Ζορμπάς) και κέρδισαν το αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή του Στέλιου Μαραγκού στο 78'), παρέμειναν στο κόλπο. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, μάλιστα, άγγιξαν την ισοφάριση, όταν το μακρινό σουτ του Αλέξανδρου Σμυρλή τράνταξε το δοκάρι του Σπύρου Βρονταρά.

Φωστήρας (Ματάισεν): Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης (58' Σμυρλής), Λύρας, Τασουλής, Γκίνο, Ζιάμπαρης (46' Γαρουφαλιάς), Σεχολάρι, Τεγούσης (58' Μουστόγιαννης), Αχείμαστος.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κρητικός, Κόντος (80' Καραγιαννίδης), Μπεριάν (46' Καραδέμητρος), Ραπτάκης, Μπαλντοβάλιεβ (71' Σίκιμιτς).

11η αγ.: Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα, αποσπάστηκε η Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Χανιά - Νίκη Βόλου 0-1

Την πρώτη της νίκη μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες πανηγύρισε η Νίκη Βόλου, η οποία αποσπάστηκε 2 βαθμούς από την 3η θέση. Αρχικά το τέμπο ήταν υψηλό, εν συνεχεία όμως έπεσε αισθητά, με συνέπεια να διεξαχθεί μία ανιαρή αναμέτρηση. Το σκορ άνοιξε από το πουθενά, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, με συρτό σουτ του Αντόνιο Ανιέτε (η μπάλα κατέληξε σαδιστικά στο δεξί δοκάρι και τα δίχτυα των Χανίων). Η πλάστιγγα έγειρε ακόμα περισσότερο υπέρ των φιλοξενούμενων, όταν στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε ο Γιώργος Μπουντόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή στο 63'. Στα τελευταία λεπτά η κρητική ομάδα πίεσε για την ισοφάριση, αλλά η μοναδική ισοφάριση που καταγράφηκε ήταν εκείνη των αποβολών (στο 95' ο Ανιέτε με δεύτερη κίτρινη).

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Πυθαρούλης, Παπατζίκος, Μανωλάς, Γκούμας (75' Γκούμας), Πότσι, Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Κονσταντίνοβ (63' Μπουντόπουλος), Μαραγκουδάκης.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης) Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Μπιτσάκος, Μανουσάκης (78' Μπακάλης), Ανιέτε, Σουλίδης (62' Ισαάκ), Τζιώρας (86' Ρονκάτο).

11η αγ.: Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα, αποσπάστηκε η Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Αιγινιακός - Ηρακλής 2-2

Το ντεμπούτο του Γιώργου Λιόλιου είχε θετικό πρόσημο, καθώς ο Αιγινιακός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά εκμεταλλευόμενος και το αριθμητικό πλεονέκτημα ισοφάρισε 2-2 στο 88ο λεπτό. Ο "γηραιός" προηγήθηκε στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με σπάνιο αυτογκόλ του Νίκου Ζούρκου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή πριν από λίγα λεπτά. Το λάθος, βέβαια, οφείλεται στον πολύπειρο γκολκίπερ Θανάση Τόλιο που είδε την μπάλα να αναπηδά μπροστά του και να καταλήγει στα δίχτυα. Η απάντηση των γηπεδούχων δόθηκε με το ίδιο νόμισμα (αυτογκόλ του Πέτρου Κοντέων) και μάλιστα ένα τέταρτο μετά την -επιεικώς αυστηρή- αποβολή του Νίκου Πουρτουλίδη, ωστόσο ο Κοσμάς Τσιλιανίδης ξανάδωσε το άμεσα το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το ματς έγινε "ροντέο" στο τέλος, όταν μετά την ισοφάριση του Χρήστου Κουτσοσπύρου στο 88', ο σκόρερ προκάλεσε τον Χουάντερσον που "τσίμπησε" και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη (σ.σ. ο Κουτσοσπύρος πήρε μόνο κίτρινη).

Αιγινιακός (Λιόλιος): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου (42' Ζούρκος), Κωνσταντινίδης, Φαμπίνιο, Χατζής (50' Μανσάνο), Πέντα, Γεωργίου, Γκέσιος (58' Μπελόν), Κουτσοσπύρος.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Τάι (77' Ζάχορα) Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης (86' Κουρδάκης), Σκόρτσα (55' Παληγεώργος).

11η αγ.: Αγκαλιά με την άνοδο η Κέρκυρα, αποσπάστηκε η Νίκη Βόλου
INTIME SPORTS

Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

Η φλύαρη υπεροχή του Ολυμπιακού Βόλου δεν απέδωσε καρπούς, με συνέπεια ο καλοστημένος Ηρακλής Ψαχνών να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για το πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ. Η πρώτη κλασική ευκαιρία καταγράφηκε στο 18ο λεπτό, όταν ο Αθανασόπουλος βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ με τον Ιωάννου, αποκρούοντας με το πόδι. Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 28ο λεπτό υπήρξε μία αμφισβητούμενη φάση (ο Κατσιαρός κράτησε τον Κρητικό, όμως, ο διαιτητής είπε "παίζετε". Το σκηνικό ήταν ανάλογο και μετά την ανάπαυλα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να πατήσουν περιοχή. Κάποια μακρινά σουτ δεν απείλησαν τον γκολκίπερ του συλλόγου της Εύβοιας, το ματς έληξε χωρίς γκολ και δικαίως οι δύο μονομάχοι εξακολουθούν να βαδίζουν χέρι-χέρι στη βαθμολογία.

Ολυμπιακός Βόλου (Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης (74' Ζέρης), Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Μόνχε, Νικολιάς (83' Κατσίκης), Ιωάννου (62' Γκούρμα).

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παλαιολόγος, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης, Τσούτσης (70' Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί (65' Τσιμόντζι), Κρητικός (84' Νικολόπουλος).

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

(17:00) Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0

(17:00) Αιγινιακός - Ηρακλής 2-2

(62' αυτ. Κοντέων, 88' Κουτσοσπύρος - 45+3' αυτ. Ζούρκος, 66' Τσιλιανίδης)

(19:30) Χανιά - Νίκη Βόλου 0-1

(44' Ανιέτε)

(19:30) Φωστήρας - Κέρκυρα 0-1

(20' Κόντος)

Το live των αγώνων

16:15
Καλωσήρθατε στο live των αναμετρήσεων Αιγινιακός-Ηρακλής και Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Football League. Στις 19:30 τα ματς Χανιά-Νίκη Βόλου και Φωστήρας-Κέρκυρα.
16:21
Η βαθμολογία (σε 10 αγωνιστικές)

1. Κέρκυρα 19
2. Ηρακλής Ψαχνών 17
3. Ολυμπιακός Βόλου 17
4. Νίκη Βόλου 17
5. Χανιά 15
6. Ηρακλής 14
7. Αιγινιακός 12
8. Φωστήρας 9
16:24
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο πρώτοι ανεβαίνουν απευθείας στη Super League και ο τρίτος θα παίξει μπαράζ με την Ξάνθη για το τελευταίο εισιτήριο της μεγάλης κατηγορίας ενόψει της σεζόν 2014-15.
16:41
Ο Αιγινιακός θα παραταχθεί για πρώτη φορά χωρίς τον Κώστα Νικολαΐδη στον πάγκο του από τις 26 Οκτωβρίου. Ο Γιώργος Λιόλιος είναι ο άνθρωπος που καλείται να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητες για πλασάρισμα στην πρώτη τριάδα.
16:42
Αιγινιακός (Λιόλιος): Τόλιος, Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Κωνσταντινίδης, Φαμπίνιο, Χατζής, Πέντα, Γεωργίου, Γκέσιος, Κουτσοσπύρος.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Τάι, Κοντέων, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Ματσούκας, Τσιλιανίδης, Σκόρτσα.
16:48
Ολυμπιακός Βόλου (Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Κατσιαρός, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης, Μπρέσκα, Μόνχε, Νικολιάς, Ιωάννου.

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής, Παλαιολόγος, Β. Πατσατζόγλου, Χ. Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Γκεμίσης, Τσούτσης, Γκμπαγκουιντί, Κρητικός.
16:52
Σέντρα στα ματς
16:54
Στατιστικό: Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν έχει νικήσει ποτέ τον Ολυμπιακό στον Βόλο.
16:57
Αιγινιακός - Ηρακλής: Mε πορτοκαλί φανέλες ο "γηραιός", με ριγέ μπλε ο σύλλογος της Πιερίας.
17:02
Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει κατορθώσει να βρίσκεται στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας χωρίς να έχει σημειώσει νίκη μακριά από την Εύβοια.
17:05
Αιγινιακός - Ηρακλής (9ο λεπτό): Σέντρα του Σκόρτσα, ο Πουρτουλίδης πιάνει το πλασέ και ο Τόλιος μπλοκάρει.
17:06
Η αναμέτρηση του Αιγινίου διεξάγεται υπό το βλέμμα του διεθνή άσου της Σάλκε Κυριάκου Παπαδόπουλου, ο οποίος κατάγεται από την Πιερία.
17:09
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (14ο λεπτό): Σουτ του Νικολιά εκτός περιοχής, η μπάλα ψηλά άουτ. Αυτή είναι η πρώτη τελική του ματς.
17:09
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (18ο λεπτό): Ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του Ιωάννου με τον Αθανασόπουλο, ο οποίος αποκρούει πέφτοντας με το πόδι.
17:13
Αιγινιακός - Ηρακλής (14ο λεπτό): Ταχύτατη αντεπίθεση του Ηρακλή, ο Τσιλιανίδης σπάει την μπάλα στον Τάι, ο οποίος δεν προλαβαίνει να σουτάρει (τον έκοψαν Χατζής και Σαμαράς).
17:18
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (26ο λεπτό): 58% η κατοχή υπέρ των γηπεδούχων.
17:20
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (28ο λεπτό): Ο Κρητικός πέφτει στην περιοχή του Ολυμπιακού μετά από στιγμιαίο κράτημα του Κατσιαρού, ο διαιτητής λέει "παίζετε" και δίνει κίτρινη στον επιθετικό του Ηρακλή.
17:23
Αιγινιακός - Ηρακλής (25ο λεπτό): Πιο κινητικός μέχρι στιγμής ο "γηραιός", έχει χάσει και δύο καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί.
17:25
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (34ο λεπτό): Έχει κερδίσει αρκετά μέτρα η ομάδα του Θωμά Γράφα.
17:28
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (36ο λεπτό): Τέσσερις κίτρινες έχουν βγει μέχρι στιγμής από το τσεπάκι του διαιτητή Λιαχούδη, οι τρεις σε παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών.
17:33
Αιγινιακός - Ηρακλής (35ο λεπτό): Εκτέλεση φάουλ σε πολύ καλή θέση, o Τάι εκτελεί πάνω στο τείχος.
17:37
Αιγινιακός - Ηρακλής (42ο λεπτό): Αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Γιαζιτζόγλου τραυματίζεται και δίνει τη θέση του στον Ζούρκο.
17:38
Ημίχρονο: Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
17:39
Αιγινιακός - Ηρακλής (43ο λεπτό): Θλάση στο δικέφαλο η πρώτη εκτίμηση για τον Γιαζιτζόγλου. Αν επιβεβαιωθεί θα χάσει τις τελευταίες αγωνιστικές των πλέι οφ.
17:40
Αιγινιακός - Ηρακλής (44ο λεπτό): Τετ-α-τετ του Ζούρκου με τον Χουάντερσον, ο νεοεισελθών καθυστερεί να πλασάρει και ο γκολκίπερ επεμβαίνει.
17:43
Αιγινιακός - Ηρακλής (45+2ο λεπτό): Σέντρα του Πέντα από αριστερά, ο Χατζής πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
17:44
Αιγινιακός - Ηρακλής (45+2ο λεπτό): Τρεις κίτρινες έχει δείξει ο διαιτητής Θάνος, όλες σε παίκτη του "γηραιού".
17:47
ΓΚΟΛ! Αιγινιακός - Ηρακλής 0-1 (45+3ο λεπτό): Ο Ζούρκος γυρίζει την μπάλα στον Τόλιο, ο οποίος προσπαθεί να κοντρολάρει, όμως, η μπάλα αναπηδά στο έδαφος, τον ξεγελά και καταλήγει στα δίχτυα του. Σπάνιο αυτογκόλ!
17:47
Ημίχρονο: Αιγινιακός - Ηρακλής 0-1
17:56
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών: Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο
17:58
Αιγινιακός - Ηρακλής: Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο
18:03
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (51o λεπτό): Ένα μακρινό σουτ του Πινδώνη και ένα φάουλ του Γκμπαγκουιντί είναι οι πρώτες τελικές του δευτέρου μέρους. Αμφότερες περνούν ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
18:04
Αιγινιακός - Ηρακλής (48ο λεπτό): Μαρκάρισμα του Πουρτουλίδη στον Κωνσταντινίδη, αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη.
18:05
Αιγινιακός - Ηρακλής (50ό λεπτό): Ο Μανσάνο στη θέση του Χατζή.
18:11
Αιγινιακός - Ηρακλής (55ο λεπτό): Ο Παληγεώργος αντικαθιστά τον Σκόρτσα.
18:12
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (59o λεπτό): Πανομοιότυπη με το πρώτο μέρος η εικόνα του δευτέρου, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να πατήσει περιοχή. Σε λίγο θα μπει ο Γκούρμα.
18:13
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (62o λεπτό): Ο Γκούρμα στη θέση του Ιωάννου.
18:15
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (65o λεπτό): Ο Τσιμόντζι παίρνει τη θέση του Γκμπαγκουιντί.
18:18
ΓΚΟΛ! Αιγινιακός - Ηρακλής 1-1 (63ο λεπτό): Σέντρα του Γεωργίου, ο Κοντέων βρίσκει την μπάλα με το σώμα και την στέλνει στα δίχτυα της εστίας του. Ισοφάριση με το ίδιο νόμισμα για την ομάδα της Πιερίας!
18:21
ΓΚΟΛ! Αιγινιακός - Ηρακλής 1-2 (65ο λεπτό): Κάθετη μπαλιά του Τάι, ο Τσιλιανίδης με ωραίο πλασέ ξαναβάζει σε θέση οδηγού το "γηραιό".
18:21
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (70ό λεπτό): Ο Οχάντζα στη θέση του Τσούτση.
18:24
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (74o λεπτό): Ο Ζέρης στη θέση του Μελίσση.
18:28
Αιγινιακός - Ηρακλής (74ο λεπτό): Σουτ του Τσιλιανίδη, η μπάλα καταλήγει άουτ.
18:32
Αιγινιακός - Ηρακλής (77ο λεπτό): Ο Ζάχορα στη θέση του Τάι.
18:34
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (83o λεπτό): Ο Κατσίκης στη θέση του Νικολιά.
18:35
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής Ψαχνών (84o λεπτό): Ο Κρητικός στη θέση του Νικολόπουλου.
18:36
Αιγινιακός - Ηρακλής (80ό λεπτό): Σουτ του Μανσάνο, ο Χουάντερσον πέφτει και αποκρούει.
18:39
Αιγινιακός - Ηρακλής (86ο λεπτό): Ο Κουρδάκης αντί του Τσιλιανίδη.
18:43
ΓΚΟΛ! Αιγινιακός - Ηρακλής 2-2 (88ο λεπτό): Ο Κουτσοσπύρος ισοφαρίζει με πλασέ και λίγες στιγμές αργότερα ο Θάνος αποβάλλει τον Χουάντερσον. Με 9 παίκτες ο "γηραιός"!
18:45
Τελικό: Ολυμπιακός - Ηρακλής Ψαχνών 0-0
18:49
Αιγινιακός - Ηρακλής: Ο Κουτσοσπύρος αντί να πανηγυρίσει κόλλησε το πρόσωπό του στον Χουάντερσον, ο οποίος έκανε κίνηση προς το κεφάλι του Έλληνα επιθετικού που το εκμεταλλεύτηκε για να πέσει στο έδαφος, εκμαιεύοντας την κόκκινη κάρτα του Βραζιλιάνου γκολκίπερ.
18:49
Αιγινιακός - Ηρακλής: Με Κοντέων κάτω από τα δοκάρια ο Ηρακλής.
18:50
Αιγινιακός - Ηρακλής: Οι γηπεδούχοι απειλούν με ψαλιδάκι του Κουτσοσπύρου (πάνω από το δοκάρι), σουτ του Κωνσταντινίδη (διώχνει με το πόδι ο Κοντέων) και σουτ του Μπελόν (δίπλα από το αριστερό δοκάρι).
18:51
Τελικό: Αιγινιακός - Ηρακλής 2-2
18:52
Μείνετε συντονισμένοι για τη βαθμολογία και τη σέντρα στα ματς των 19:30.
18:59
Η βαθμολογία (σε 11 αγωνιστικές)

1. Κέρκυρα 19 *
2. Ηρακλής Ψαχνών 18
3. Ολυμπιακός Βόλου 18
4. Νίκη Βόλου 17 *
5. Χανιά 15 *
6. Ηρακλής 15
7. Αιγινιακός 13
8. Φωστήρας 9 *

* Σε 10 αγωνιστικές
19:11
Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προέβησαν οι παίκτες της Νίκης Βόλου, καθώς με αφορμή το ταξίδι στα Χανιά επισκέφθηκαν τον Στέφανο Μαρτσάκη στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Ως γνωστόν ο άσος του Πλατανιά, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Επισκοπή, είχε τροχαίο ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.
19:19
Φωστήρας: Γιαννιώτης, Κακαράς, Ρουγκάλας, Μακρίδης, Λύρας, Τασουλής, Γκίνο, Ζιάμπαρης, Σεχολάρι, Τεγούσης, Αχείμαστος.

Κέρκυρα: Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Κρητικός, Κόντος, Μπεριάν, Ραπτάκης, Μπαλντοβάλιεβ.
19:21
Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Πυθαρούλης, Παπατζίκος, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Κονσταντίνοβ, Μαραγκουδάκης.

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Μπιτσάκος, Μανουσάκης, Ανιέτε, Σουλίδης, Τζιώρας.
19:27
Χανιά - Νίκη Βόλου: Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε στη μνήμη του Γιώργου Διακάκη, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος του ΑΟΧ στα τέλη της δεκαετίας του '70.
19:28
Φωστήρας - Κέρκυρα (3ο λεπτό): Σουτ του Μπεριάν από το ημικύκλιο, ο Γιαννιώτης αποκρούει σε κόρνερ.
19:30
Χανιά - Νίκη Βόλου: Ιδιαίτερα ορεξάτες οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά, η μπάλα πηγαίνει πάνω-κάτω.
19:34
Χανιά - Νίκη Βόλου (10ο λεπτό): Ο Μαραγκουδάκης μπαίνει στην περιοχή από δεξιά, αλλά το πλασέ που επιχειρεί είναι πολύ αδύναμο και ο Αποστολίδης μπλοκάρει με άνεση.
19:38
Χανιά - Νίκη Βόλου (15ο λεπτό): Μακρινό πλασέ του Μαραγκουδάκη, ο Αποστολίδης μπλοκάρει.
19:42
Φωστήρας - Κέρκυρα (12ο λεπτό): Σέντρα του Κόντου από αριστερά, ο Τασουλής απομακρύνει την τελευταία στιγμή, προτού η μπάλα φτάσει στον Μπεριάν.
19:45
Χανιά - Νίκη Βόλου (21ο λεπτό): Εκτέλεση κόρνερ του Ανιέτε, ο Γκότοβος παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
19:46
Φωστήρας - Κέρκυρα (18ο λεπτό): Πάσα στην πλάτη της άμυνας από τον Ναγιάρ, ο Μπαλντοβάλιεβ κάνει το σουτ και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι του Γιαννιώτη.
19:53
ΓΚΟΛ! Φωστήρας - Κέρκυρα 0-1 (20ό λεπτό): Διαγώνια σέντρα σουτ του Βλάχου, ο Μπεριάν κάνει την πρώτη προβολή, ο Κόντος τη δεύτερη και η Κέρκυρα ανοίγει το σκορ.
19:57
Χανιά - Νίκη Βόλου (34ο λεπτό): Έχει πέσει αισθητά ο ρυθμός.
20:01
Χανιά - Νίκη Βόλου (37ο λεπτό): Γύρισμα από αριστερά, ο Μαραγκουδάκης δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή.
20:08
ΓΚΟΛ! Χανιά - Νίκη Βόλου 0-1 (44ο λεπτό): Συρτό σουτ του Ανιέτε, η μπάλα καταλήγει σαδιστικά στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος απλώς παρακολουθεί την πορεία της.
20:10
Φωστήρας - Κέρκυρα (43ο λεπτό): Ωραία μπαλιά του Ζορμπά στον Μπαλντοβάλιεβ, εκείνος κάνει το σουτ και στέλνει την μπάλα εκατοστά πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.
20:11
Ημίχρονο: Χανιά - Νίκη Βόλου 0-1
20:14
Ημίχρονο: Φωστήρας - Κέρκυρα 0-1
20:24
Σέντρα στο δεύτερο μέρος σε Ταύρο και Χανιά
20:34
Χανιά - Νίκη Βόλου (54ο λεπτό): Γύρισμα του Τζιώρα στον Ανιέτε, ο οποίος πιάνει ένα εντελώς άστοχο πλασέ από πλεονεκτική θέση.
20:35
Φωστήρας - Κέρκυρα: Ο Καραδέμητρος παίρνει τη θέση του Μπεριάν και ο Γαρουφαλιάς εκείνη του Ζιάμπαρη.
20:36
Αναγκαστικές αλλαγές και οι δύο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
20:40
Χανιά - Νίκη Βόλου (62ο λεπτό): Ο Ισαάκ στη θέση του Σουλίδη.
20:41
Χανιά - Νίκη Βόλου (63ο λεπτό): Ο Μπουντόπουλος στη θέση του Κονσταντίνοβ.
20:43
Φωστήρας - Κέρκυρα (58ο λεπτό): Ο Σμυρλής στη θέση του Μακρίδη και ο Μουστόγιαννης σε αυτή του Τεγούση.
20:43
Φωστήρας - Κέρκυρα (59ο λεπτό): Σουτ του Αχείμαστου, ο Βρονταράς αποκρούει.
20:48
Φωστήρας - Κέρκυρα (62ο λεπτό): Διαγώνιο σουτ του Ζορμπά, η μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού.
20:50
Χανιά - Νίκη Βόλου (68ο λεπτό): Ο Μαραγκουδάκης χτυπά άθελά του τον Αποστολίδη, ο οποίος πέφτει στο έδαφος. Σύντομη διακοπή.
20:54
Χανιά - Νίκη Βόλου (75ο λεπτό): O Λουκίνας στη θέση του Γκούμα.
20:56
Φωστήρας - Κέρκυρα (71ο λεπτό): Ο Σίκιμιτς στη θέση του Μπαλντοβάλιεβ.
20:57
Χανιά - Νίκη Βόλου (78ο λεπτό): Ο Μπακάλης στη θέση του Μανουσάκη.
21:02
Φωστήρας - Κέρκυρα (78ο λεπτό): Με 10 η Κέρκυρα λόγω αποβολής του Μαραγκού, ο οποίος έπεσε άτσαλα πάνω στον Λύρα και τον χτύπησε στο πρόσωπο.
21:03
Χανιά - Νίκη Βόλου (84ο λεπτό): Με 10 τα Χανιά λόγω αποβολής του Μπουντόπουλου. Αυστηρή η απόφαση.
21:05
Φωστήρας - Κέρκυρα (80ό λεπτό): Ο Καραγιαννίδης στη θέση του Κόντου.
21:05
Χανιά - Νίκη Βόλου (86ο λεπτό): Ο Ρονκάτο στη θέση του Τζιώρα.
21:12
Φωστήρας - Κέρκυρα (87ο λεπτό): Ο Σίκιμιτς απειλεί σε δύο περιπτώσεις.
21:13
Χανιά - Νίκη Βόλου (95ο λεπτό): Με 10 και η Νίκη λόγω αποβολής του σκόρερ Ανιέτε.
21:17
Φωστήρας - Κέρκυρα (91ο λεπτό): Σουτ του Σμυρλή από τα 30 μέτρα, η μπάλα στο δοκάρι!
21:17
Τέλος: Χανιά - Νίκη Βόλου 0-1
21:17
Τέλος: Φωστήρας - Κέρκυρα 0-1
21:17
Η βαθμολογία (σε 11 αγωνιστικές)

1. Κέρκυρα 22
2. Νίκη Βόλου 20
3. Ηρακλής Ψαχνών 18
4. Ολυμπιακός Βόλου 18
5. Χανιά 15
6. Ηρακλής 15
7. Αιγινιακός 13
8. Φωστήρας 9
21:19
Επόμενο ραντεβού το Σάββατο (24/5) στις 17:00 για τη 12η αγωνιστική.
21:19
Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας. Καληνύχτα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK