4η αγ.: Φινάλε θρίλερ σε Πανθεσσαλικό και Ψαχνά

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντόνιο Ανιέτε στις καθυστερήσεις χάρισε στην Νίκη Βόλου τη νίκη με 2-1 επί των Χανίων που είχαν ισοφαρίσει λίγο νωρίτερα, ενώ ο Μάριο Γκούρμα αστόχησε από την άσπρη βούλα και ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου. Ισόπαλοι χωρίς γκολ έληξαν οι αγώνες σε Κέρκυρα και Καυτανζόγλειο.

4η αγ.: Φινάλε θρίλερ σε Πανθεσσαλικό και Ψαχνά
4η αγ.: Φινάλε θρίλερ σε Πανθεσσαλικό και Ψαχνά

Νίκη Βόλου - Χανιά 2-1

Η πιο συναρπαστική αναμέτρηση της ημέρας διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό, όπου η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 των Χανίων. Υψηλός ρυθμός και ευκαιρίες εκατέρωθεν σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε με γκολ του συνήθη Χρήστου Τζιώρα στις καθυστερήσεις. Στο 51ο λεπτό ο Αντόνιο Ανιέτε δεν χρίστηκε σκόρερ επειδή καταλογίστηκε -λανθασμένα- σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 62ο ο Μάρκος Μαραγκουδάκης έχασε κλασική ευκαιρία για την ισοφάριση, προτού ο Γιάννης Λουκίνας φέρει το ματς στα ίσα (με κεφαλιά στο 89'). Όλα έδειχναν ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο, όμως, ο Ανιέτε ευστόχησε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις και έστειλε στην κορυφή την ομάδα του.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Γιώτας, Ρεπετσάς, Πινιέιρο, Σουλίδης (78' Ρονκάτο), Ισαάκ (69' Μπιτσάκος), Μανουσάκης (84' Γκότοβος), Ανιέτε, Τζιώρας.

Χανιά (Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς (71' Καμπλιώνης), Ζντράβκοβιτς, Χατζηησαΐας, Πυθαρούλης, Πότσι, Γκούμας (80' Λουκίνας), Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης, Κονσταντίνοβ (56' Βαλλιάνος).

4η αγ.: Φινάλε θρίλερ σε Πανθεσσαλικό και Ψαχνά
INTIME SPORTS

Ηρακλής Ψαχνών - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Όσο ανιαρό ήταν το πρώτο ημίχρονο τόσο ενδιαφέρον ήταν το δεύτερο, όπου ο Ηρακλής Ψαχνών αναδείχθηκε νικητής στο θρίλερ με τον Ολυμπιακό Βόλου και αναρριχήθηκε στη 2η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Ο Στέλιος Κρητικός άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 50ό λεπτό και το ματς πήρε φωτιά, αφού συν τοις άλλοις οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά παράπονα από τον Γιώργο Κομίνη. Στο 58ο λεπτό ο Μάρκες Κριστομπάλ αστόχησε σε κενή εστία, στο 68ο ο Ολιβιέ Μπουμάλ ανατράπηκε εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ ενώ είχε αφήσει πλεονέκτημα στο ξεκίνημα της φάσης και στο 79ο ακυρώθηκε γκολ του Χρήστου Μελίσση. Στην εκπνοή η τύχη φάνηκε ότι χαμογελά στους "ερυθρόλευκους", αλλά ο Μάριο Γκούρμα αστόχησε σε πέναλτι και το 1-0 παρέμεινε.

Ηρακλής Ψαχνών (Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Ντελέκος (46' Τσούτσης), Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Μπακομήτρος, Γκμπαγκουιντί (76' Οχάντζα), Κρητικός.

Ολυμπιακός Βόλου (Παντέλης): Γκίτκος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Καρράς, Κριστομπάλ, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Ρόκας, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (75' Ιωάννου), Γκούρμα.

4η αγ.: Φινάλε θρίλερ σε Πανθεσσαλικό και Ψαχνά

Κέρκυρα - Φωστήρας 0-0

Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Κέρκυρα και Φωστήρας σε μία αναμέτρηση με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στα πρώτα 25 λεπτά η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δημιούργησε τρεις καλές φάσεις με τους Δημήτρη Σουάνη (στο 9' και το 15') και Βαγγέλη Κουτσόπουλο (στο 25'), ενώ εκείνη του Ταύρου άγγιξε το γκολ στο 38' με τον Αλέξανδρο Σμυρλή (τον νίκησε στο τετ α τετ ο Φώτης Κουτζαβασίλης). Στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκαν δύο κλασικές ευκαιρίες: στο 54ο λεπτό ο Αλέξανδρος Κόντος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Ανδρέα Γιαννιώτη και στο 81ο ο Σμυρλής έστειλε την μπάλα άουτ.

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (72' Καραδέμητρος), Σουάνης, Κόντος (59' Μπεριάν), Ραπτάκης, Μπαλντοβάλιεβ, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος (67' Γκόμες).

Φωστήρας (Βάντενμπρουκ): Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Σεχολάρι (46' Λύρας), Κακαράς, Τασουλής, Τεγούσης, Ζιαμπάρης, Αχείμαστος, Σμυρλής, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (76' Εμέκα).

Ηρακλής - Αιγινιακός 0-0

Το δοκάρι του Ντάριο Ζάχορα στο 79ο λεπτό στέρησε από τον Ηρακλή τη νίκη επί του Αιγινιακού στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο "γηραιός" ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τον Λευτέρη Ματσούκα και κέρδισε το αριθμητικό πλεονέκτημα στο 77', όταν αποβλήθηκε ο Φαμπίνιο (δέχθηκε δύο κίτρινες μέσα σε δύο λεπτά), ωστόσο το γκολ δεν μπήκε ποτέ και το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (78' Χιονίδης), Λίμα, Κοντοδήμος, Ματσούκας (67' Ζάχορα), Τάι (46' Σιατραβάνης).

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου (56' Γεωργίου), Χατζής, Μπελόν, Μανσάνο (69' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Πέντα (80' Δήμου), Κουτσοσπύρος.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

(15:30) Κέρκυρα - Φωστήρας 0-0

(15:30) Ηρακλής - Αιγινιακός 0-0

(18:00) Ηρακλής Ψαχνών - Ολυμπιακός Βόλου 1-0

(50' Κρητικός)

(18:00) Νίκη Βόλου - Χανιά 2-1

(45+1' Τζιώρας, 92' πέν. Ανιέτε - 89' Λουκίνας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK