Σπάρτη: Εμείς δεν μπαίνουμε στο άρμα κανενός!

Η Σπάρτη δεν επέλεξε στρατόπεδο και απάντησε σ' εκείνους που την κατηγόρησαν γι' αυτό.

Σπάρτη: Εμείς δεν μπαίνουμε στο άρμα κανενός!

Πολύς ντόρος προκλήθηκε μετά τη στάση της Σπάρτης να μοιράσει το...καρπούζι στην ψηφοφορία της Football League για τους αντιπροσώπους που θα εποπτεύουν τη διαδικασία των εκλογών στην ΕΠΟ.

Η ομάδα της Λακωνίας, στην κεφαλή της οποίας βρίσκεται -ως γνωστόν- ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επέλεξε να ψηφίσει έναν υποψήφιο από κάθε παράταξη, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα η απόφαση αυτή, όπως και άλλων ομάδων, να κατακριθεί από MME.

Σε ανακοίνωσή της, η Σπάρτη επιτέθηκε σ' εκείνους που επιχείρησαν να την εμπλέξουν σε συγκεκριμένα μπλοκ, υποστηρίζοντας ότι στόχος τους ήταν "να δημιουργηθεί κλίμα εις βάρος της ομάδας μας και προσωπικά του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου" και συμπλήρωσαν με κεφαλαία γράμματα πως "ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!".

Οι Λάκωνες εξήγησαν πως αυτό που τους απασχολεί είναι "να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να χαρεί ο διψασμένος κόσμος μας ποδόσφαιρο και να βρεθούν επιτέλους οι οικονομικές λύσεις (χορηγοί) για τη διοργάνωση ώστε να είναι βιώσιμες όλες οι "αντίπαλες" ομάδες".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα