Στη Βραζιλία μετά τον Ολυμπιακό ο Μιλοβάνοβιτς

Το ταξίδι του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία που θα ακολουθήσει μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και η μεταγραφική κινητοποίηση της «Ένωσης».

Στη Βραζιλία μετά τον Ολυμπιακό ο Μιλοβάνοβιτς
INTIME SPORTS

Mετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ξανά έντονη μεταγραφική κινητοποίηση αφού θα ακολουθήσει το ταξίδι του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία. Ο βασικός σκοπός του ταξιδιού του «Μίλο» έχει να κάνει με την περίπτωση της απόκτησης του Λούκα.

H περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Κρισιούμα βρίσκεται σε καθοριστικό στάδιο αφού μετά τη συνάντηση του Μιλοβάνοβιτς με τους εκπροσώπους του Λούκα, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το ενδεχόμενο της απόκτησής του από την ΑΕΚ, αρνητικά ή θετικά.

Βεβαίως, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ στο ταξίδι του στη Βραζιλία δεν θα ασχοληθεί μόνο με τον Λούκα, αφού έχει στα υπόψιν και τον Σισίνιο. Ο άσος της Σάντος αποτελεί μία πολύ καλή λύση για τη δεξιά πλευρά αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπακ όσο και να την καλύψει ολόκληρη.

Σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της απόκτησης επιθετικού, η «Ένωση» εξακολουθεί να παρακολουθεί τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που την απασχολούν, με τον Ράφικ Τζιμπούρ να εξακολουθεί να βρίσκεται στο κάδρο με τον Αλγερινό να βρίσκει τα πατήματά του στο δεύτερο εξάμηνο της παρουσίας του στην Κύπρο και να «ψήνει» την «Ένωση» ως ένα βαθμό.

Τα γκολ που σημείωσε μετά τα Χριστούγεννα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ έχουν ανεβάσει την αξία του Τζιμπούρ και θεωρείται ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο το οποίο τον καθιστά έτοιμο ποδοσφαιρικά για να ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, όμως, η αλήθεια είναι πως ο Τζιμπούρ δεν αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ΑΕΚ για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Πιο μπροστά από τον Αλγερινό στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται ο Ορλάντο Σα που πάει αρκετά καλά με τη φανέλα της Λέγκια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK