Αθώωση για το ύποπτο Πιερικός-Δόξα Δράμας!

Η πειθαρχική επιτροπή της Football League απάλλαξε τη Μ.Τρίτη τις ΠΑΕ Πιερικός και Δόξα Δράμας, για το μεταξύ τους παιχνίδι που είχε κριθεί ύποπτο χειραγώγησης από την UEFA!

Αθώωση για το ύποπτο Πιερικός-Δόξα Δράμας!
INTIME SPORTS

Σε πλήρη αντίθεση με την πρακτική της ΕΠΟ και της Super League, η Football League παρέπεμψε στο πειθαρχικό της όργανο τον φάκελο που απέστειλε προσφάτως η UEFA, σύμφωνα με τον οποίο η αναμέτρηση Πιερικού-Δόξας Δράμας (2-1) που διεξήχθη στις 17 Μαρτίου, ήταν ύποπτη να έχει χειραγωγηθεί για στοιχηματικούς λόγους.

Η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα στην πειθαρχική επιτροπή της "μικρής" λίγκας και τη Μ.Τρίτη 15/4 ανακοινώθηκε η απόφαση, που ήταν -όπως αναμενόταν- απαλλακτική και για τις δύο ομάδες.

Και δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική όταν για την υπόθεση -που ορθώς παραπέμφθηκε στα πειθαρχικά όργανα- δεν έγινε η παραμικρή προκαταρκτική έρευνα, ενώ δεν είχε προηγουμένως ασκηθεί ούτε καν πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μια και η ΕΠΟ στέλνει τους φακέλους απευθείας στην Ευελπίδων και δεν ασχολείται περαιτέρω...

Αναλυτικά η απόφαση:

" Αριθμ. απόφ. 166/15-4-2014

ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Συνεκδικάζει τις με αρ. πρωτ. 122,123/8-4-2014 και με αρ. πρωτ. 124/2014 κλήσεις.

Απορρίπτει αυτές και

Απαλλάσσει τις δύο πρώτες εγκαλούμενες ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ από τις σε βάρος τους ασκηθείσες πειθαρχικές κατηγορίες, ως αβάσιμες (έγγραφο της UEFA για τον αγώνα της 17-3-2014 )".

News 24/7

24MEDIA NETWORK