Συμφωνία Stoiximan και Football League για την χορηγία του πρωταθλήματος!

Η Stoiximan ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τη Football League, η οποία μετονομάζεται σε "Stoiximan.gr Football League".

Συμφωνία Stoiximan και Football League για την χορηγία του πρωταθλήματος!

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας ο κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan σημείωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Footbal League και την χορηγία της “Stoiximan.gr Football League”. Στη Stoiximan έχουμε αναλάβει έμπρακτα τη δέσμευση ενίσχυσης του ελληνικού Αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτό το πνεύμα, σήμερα απλώνουμε τη χορηγική μας ομπρέλα, προσφέροντας τα οφέλη της σε αυτούς που σχεδιάζουν να πρωταγωνιστήσουν στο καλύτερο αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η αναβάθμιση του προϊόντος, η βελτίωση των υποδομών, ιδιαίτερα για τις ομάδες της επαρχίας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, και η ενίσχυση των ανταγωνιστικών δυνατοτήτων του Πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League σε κάθε επίπεδο.

Πέρα από την χορηγική σχέση η συμφωνία περιλαμβάνει και μεγάλο αριθμό κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών. Ο διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Stoiximan κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος δήλωσε: “Στη Stoiximan πιστεύουμε ακράδαντα, και το αποδεικνύουμε σε κάθε μας χορηγική σχέση, στη σύνδεση των συνεργασιών μας με κοινωνικές δράσεις στο πλαίσιο του εκτεταμένου μας προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πραγματοποιήσουμε και στη συνεργασία με τη Football League με την έμφαση να δίνεται στην ελληνική επαρχία. Καλωσορίζουμε την Football League στην χορηγική μας οικογένεια”.

Εκ μέρους της διοίκησης της Football League ο Α’ Αντιπρόεδρος κ.Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συμφωνία μας με την Stoiximan και είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συμβάλει καταλυτικά στην αναβάθμιση και την εξέλιξη του προϊόντος της Football League.»

Η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ από την προσεχή αγωνιστική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK