Άφησε την Σούπερ Λιγκ για τη... φιλοσοφία των Τρικάλων

"Σουπερλιγκάτη" μεταγραφή ανακοίνωσαν τα Τρίκαλα, καθώς απέκτησαν τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Θανάση Ντίνα. Η υγεία που αποπνέει η ομάδα και η φιλοσοφία της έπεισαν τον Ντίνα να εγκαταλείψει την Σούπερ Λιγκ.

Άφησε την Σούπερ Λιγκ για τη... φιλοσοφία των Τρικάλων

Σε μία δυνατή προσθήκη προχώρησαν τα Τρίκαλα αποκτώντας τον Θανάση Ντίνα με μεγάλη θητεία στη Σούπερ Λιγκ και πέρασμα από τον Παναθηναϊκό. Ο Ντίνας στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε ότι αποφάσισε να πάει στα Τρίκαλα και στην Stoiximan.gr Football League γιατί εμπνεύστηκε από την υγεία και την φιλοσοφία της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Θανάση Ντίνα. Ο 28χρονος (12/11/1989) μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Πλατανιά, Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Ζάκυνθο και Ξάνθη».

Ο Ντίνας δήλωσε: “Η υγεία που βγάζει η ομάδα και η φιλοσοφία της, μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που μου έγινε η πρόταση και έπειτα από το ραντεβού μου με την διοίκηση φτάσαμε εύκολα σε συμφωνία. Γνωρίζω τους περισσότερους συμπαίκτες μου όπως γνωρίζω και τις ικανότητες τους και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα.

Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και παιχνίδι παιχνίδι να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Η Football League είναι ένας μαραθώνιος και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Έχω ακούσει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα και στο χέρι μας είναι, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο να τον φέρουμε στο πλευρό μας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK