Βαθμό με... αμφισβητούμενο πέναλτι ο Απόλλωνας

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 54ο λεπτό με τον Μάνο και όλα έδειχνε πως θα κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες για άνοδο, όμως ο Αλμπάνης ξεγέλασε τον διαιτητή με βουτιά και ο Απόλλωνας Σμύρνης ισοφάρισε σε 1-1 (VIDEO).

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΦΗ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ofi apollon EUROKINISSI SPORTS

Επεισοδιακό το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ ανάμεσα σε ΟΦΗ και Απόλλων Σμύρνης. Όλα έδειχναν πως θα πηγαίναμε σε τρίποντο για τους γηπεδούχους, όμως η απόφαση του διαιτητή, Γιάννη Παπαδόπουλου, να καταλογίσει πέναλτι σε εντυπωσιακό πέσιμο του Αλμπάνη έφερε αντιδράσεις.

Οπαδοί του ΟΦΗ άρχισαν να πετούν αντικείμενα, με αποτέλεσμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο η Αστυνομία. Τελικά τα πράγματα ηρέμησαν και το ματς ολοκληρώθηκε με... δέκα λεπτά καθυστερήσεις!

Το τελικό 1-1 κρατάει μόνο στον κορυφή τον Απόλλωνα.

ΟΙ ΣΥΝΘΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος):Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Παντίδος, Νάστος, Μπόατενγκ (76' Μητρόπουλος), Χαντί (89' Όγκμποε), Μάνος, Μιλοσάβλιεβ (66' Πάγκαλος), Βουό

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Α. Μάντζιος):Χιώτης, Πάνος (62' Αλμπάνης), Δεληζήσης, Ντάσιος, Ρομάνο (91' Τσιάρας), Σιατραβάνης (100' Κύργιας), Βαλεριάνος, Κονέ, Πετρόπουλος, Μπαρτολίνι, Ομπόντο.



News 24/7

24MEDIA NETWORK