Χωρίς άδεια Ηρακλής, Ζάκυνθος, Λαμία, Φωκικός

Ελλείψεις είχαν οι φάκελοι τεσσάρων ομάδων της Football League και έτσι δεν έλαβαν πιστοποιητικό για τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 27-28 Σεπτεμβρίου. "Πράσινο φως" για 5 ΠΑΕ.

Χωρίς άδεια Ηρακλής, Ζάκυνθος, Λαμία, Φωκικός
INTIME SPORTS

Η μη χορήγηση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αφορά τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τη Ζάκυνθο, τη Λαμία και τον Φωκικό. Και οι τέσσερις μπορούν πάντως, να καλύψουν άμεσα τις ελλείψεις τους και να προλάβουν τα πρόστιμα και τις κυρώσεις που προβλέπει ο κανονισμός.

Αντίθετα, το πιστοποιητικό εξασφάλισαν άλλες πέντε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Ο λόγος για τους Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο και Ερμιονίδα (η τελευταία με τη σημείωση να καταθέσει ως τις 13 Δεκεμβρίου το μετοχολόγιο της εταιρείας).

Όσον αφορά το μπάσκετ, η ΕΕΑ χορήγησε πιστοποιητικό στις ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου και Ηλυσιακός, όχι όμως και στον Ίκαρο Καλλιθέας που είχε προβλήματα. Τέλος, η Επιτροπή έδωσε προθεσμία έως την Παρασκευή στην ΚΑΕ Κόροιβος για την συμπλήρωση του φακέλου της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK