19η αγ.: Φιέστα στην Καρδίτσα

Οι φίλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας πανηγύρισαν έξαλλα την επιστροφή στη Football League με το εμφατικό 6-1 επί του Τηλυκράτη, τη στιγμή που ο πρωτοπόρος Απόλλων Καλαμαριάς παραχωρούσε ισοπαλία 1-1 στον Αιγινιακό.

19η αγ.: Φιέστα στην Καρδίτσα

Η ατμόσφαιρα στην Καρδίτσα ήταν εορταστική από τη στιγμή που η ΕΠΟ απένειμε το Κύπελλο για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος στο Περιφερειακό. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Θανάσης Κουκούλης (στο 14'), Θωμάς Μυργιώτης (στο 24'), Χαρίδημος Μίχος (στο 32'), Σωκράτης Μπουντούρης (στο 42' και το 53') και Αλέξανδρος Κρανιώτης (στο 89') φρόντισαν να σκορπίσουν φρενίτιδα ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της Αναγέννησης. Ο Τηλυκράτης, αφού έχασε πέναλτι με τον Παναγιώτη Γεωργίου στο 27', μείωσε προσωρινά στο 45' με τον Σκέρντι Σεϊτάι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πέτρο Μπαϊμάκη, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Παύλου Λεπτοκαρίδη στο 90ό λεπτό, ο Αιγινιακός απέσπασε έναν πολύ σημαντικό βαθμό από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην προσπάθεια που κάνει για να ανέβει στη Football League. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 16ο λεπτό με τον Κώστα Μανουσαρίδη, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους που βρήκαν δίχτυα στο 54ο λεπτό με τον Κώστα Έξαρχο. Τελικά ο Απόλλων ισοφάρισε με σουτ του Γιώργου Λαζαρίδη στο 67' και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στο 90' αν ο Λεπτοκαρίδης ήταν πιο ψύχραιμος.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Αναγέννηση Καρδίτσας - Τηλυκράτης 6-1

Δόξα Κρανούλας - Τύρναβος 0-2

Απόλλων Καλαμαριάς - Αιγινιακός 1-1

Κασσιόπη - Εθνικός Σιδηροκάστρου 1-0

Βατανιακός - Ζάκυνθος 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK