Με το αριστερό ο... νέος Ηρακλής

Στο πρώτο ματς μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τους Πόντιους Κατερίνης και της ανόδου του στη Football League 2 ο Ηρακλής ηττήθηκε 2-0 από τον Τηλυκράτη στο Καυτανζόγλειο.

Με το αριστερό ο... νέος Ηρακλής

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές ευκαιρίες, παρόλα αυτά η ομάδα της Λευκάδας ήταν πιο αποτελεσματική και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη. Με αυτό της το διπλό μάλιστα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πιάνοντας τη Νίκη Βόλου.

Το σκορ άνοιξε στο 24', όταν ο Αλμπάνης έπιασε ένα μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κελπέκη. Ο "Γηραιός" προσπάθησε να απαντήσει, είχε την κατοχή και κάποιες ευκαιρίες, αλλά το 1-1 δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα στο 90' ο Θανέλας να διαμορφώσει στην αντεπίθεση το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του... νέου Ηρακλή αγωνίστηκαν με μπλε εμφανίσεις, αλλά με... μπάλωμα στη θέση του σήματος, προφανώς γιατί εκκρεμεί η επικύρωση της συγχώνευσης από την ΕΕΑ.

brexit ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΕ

Βρετανία κλείσε την πόρτα και γρήγορα

Να κινηθούν γρήγορα οι διαδικασίες για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ζητούν ομόφωνα οι έξι ιδρυτικές χώρες της ΕΕ. Δεν θέλουν να παίξουν το παιχνίδι "της γάτας με τον ποντίκι", αξιώνοντας αντικατάσταση του Βρετανού πρωθυπουργού... με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

brexit BREXIT

Το κυνικό σχέδιο Σόιμπλε για Ε.Ε. και Brexit

Σύμφωνα με το σχέδιο δεν θα επιτραπεί "κανένας αυτοματισμός" προκειμένου να έχει η Μ. Βρετανία "πρόσβαση στην ενιαία / εσωτερική αγορά της Ε.Ε.". Εάν μπορούσε να απολαμβάνει στο μέλλον εκτεταμένα πλεονεκτήματα χωρίς να είναι μέλος της Ε.Ε. αυτό θα μπορούσε να βρει μιμητές κάτι που το Βερολίνο δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πρώτη Σελίδα