Με το αριστερό ο... νέος Ηρακλής

Στο πρώτο ματς μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τους Πόντιους Κατερίνης και της ανόδου του στη Football League 2 ο Ηρακλής ηττήθηκε 2-0 από τον Τηλυκράτη στο Καυτανζόγλειο.

Με το αριστερό ο... νέος Ηρακλής

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές ευκαιρίες, παρόλα αυτά η ομάδα της Λευκάδας ήταν πιο αποτελεσματική και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πέρασε νικηφόρα από τη Θεσσαλονίκη. Με αυτό της το διπλό μάλιστα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πιάνοντας τη Νίκη Βόλου.

Το σκορ άνοιξε στο 24', όταν ο Αλμπάνης έπιασε ένα μακρινό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κελπέκη. Ο "Γηραιός" προσπάθησε να απαντήσει, είχε την κατοχή και κάποιες ευκαιρίες, αλλά το 1-1 δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα στο 90' ο Θανέλας να διαμορφώσει στην αντεπίθεση το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του... νέου Ηρακλή αγωνίστηκαν με μπλε εμφανίσεις, αλλά με... μπάλωμα στη θέση του σήματος, προφανώς γιατί εκκρεμεί η επικύρωση της συγχώνευσης από την ΕΕΑ.

Malebox MALEBOX

Ο Mikeius δεν έχει χρόνο για spoiler 

Από τα άδυτα του ίντερνετ ο Μιχάλης ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου 'Χυτήριο' με το Comedy Revolution και μιλάει στο ONEMAN για το ΜΠΡΑΦ και για τον stand up comedian που ξύπνησε μέσα του.

Ειδήσεις

Liberation: Ελλάδα εναντίον Ευρώπης: Το δημοκρατικό σοκ και το δημοψήφισμα της αλήθειας

Είναι η ψήφος του ελληνικού λαού ή οι ευρωπαϊκοί κανόνες που έχουν μεγαλύτερη ισχύ; Η αξία ενός δημοκρατικού αποτελέσματος ή οι συμφωνίες των περασμένων κυβερνήσεων στην Ελλάδα; Η Λιμπερασιόν θέτει το ερώτημα

comments powered by Disqus

Επιλογές

Καιρός

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

Πρώτη Σελίδα