Υποβιβάστηκε ο Οδυσσέας Αναγέννησης

Ο Οδυσσέας Αναγέννησης των... χιλίων προβλημάτων είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον Αετό Σκύδρας στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε 4-1 από τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας σε αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών.

Υποβιβάστηκε ο Οδυσσέας Αναγέννησης

Το συγκρότημα του Νίκου Κουσουτζίδη άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με σουτ του Μπασιούκα, αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με σουτ του Σαλμά.

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο κι αυτή ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας. Ο Χ. Ζιγκερίδης άνοιξε το χορό των γκολ στο 72', ο Βελετάνης "κλείδωσε" τη νίκη στο 89' και ο Γ. Ζιγκερίδη έγραψε το τελικό αποτέλεσμα στο 91'.

Η ομάδα του Βαγγέλη Τούσκα θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα από το 49ο λεπτό, όταν η προσπάθεια του Μουτίδη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαμουηλίδη.

Ως εκ τούτου ο Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας θα αντιμετωπίσει την Προοδευτική σε νέο μπαράζ που θα γίνει την Κυριακή (24/06), στα Τρίκαλα. Ο νικητής θα παραμείνει στη Football League 2.

Οι συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κουμής, Νίρλας, Λεωνίδας, Δούμας, Τσεμπερίδης, Μουτίδης, Σ. Σιδηρόπουλος (66' Βελετάνης), Σαλμάς (89' Γ. Ζιγκερίδης), Δαλκίδης, Χ. Ζιγκερίδης (85' Δελημπάσης), Μαρίγκος.

Οδυσσέας Αναγέννησης (Νίκος Κουσουτζίδης): Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Γκάγκας, Χατζάκος, Μπάκανος, Κεφαλάς (70' Δελής), Τσελεμπής (66' Τάτσιος), Μπασιούκας, Ζάντσιος (74' Μαγγανάς), Πούπης, Ξανθόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK