15η αγ.: Επεισόδια και αλόγιστη χρήση χημικών στον Κορυδαλλό

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στο Δημοτικό Στάδιο Κορυδαλλού μετά το τέλος της αναμέτρησης Προοδευτική-Φωστήρας που έληξε ισόπαλη 1-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και στη συνέχεια ακολούθησε πανδαιμόνιο.

15η αγ.: Επεισόδια και αλόγιστη χρήση χημικών στον Κορυδαλλό

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα κάποιοι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τα αποδυτήρια του γηπέδου, όπου βρίσκονταν οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών (ακόμα και στο χώρο των αποδυτηρίων!) προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να βγουν άρον-άρον από τα αποδυτήρια για να αναπνεύσουν, ενώ ορισμένοι εξ αυτών έκαναν εμετό εξαιτίας των δακρυγόνων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών και των δυνάμεων των ΜΑΤ με πέτρες, καδρόνια και μπετά. Υπενθυμίζεται ότι και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (06/11/2012) είχαν ξεσπάσει σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

15η αγ.: Επεισόδια και αλόγιστη χρήση χημικών στον Κορυδαλλό
INTIME SPORTS

Στα αγωνιστικά ο Αχαρναϊκός λύγισε την Επισκοπή στα τελευταία λεπτά, με 2-1, σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του και διατηρήθηκε στην κορυφή του Nοτίου ομίλου της Football League 2. Η ομάδα του Φώτη Θανέλλα προηγήθηκε μόλις στο 11ο λεπτό με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο και πήρε τη νίκη στο 81ο λεπτό με σουτ του Ραχίμ (η Επισκοπή είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 55').

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Αχαρναϊκός - Επισκοπή 2-1

Χανιά - Κόρινθος 1-0

Γλυφάδα - Καλαμάτα 0-0

Πανηλειακός - Ρούβας 1-2

Προοδευτική - Φωστήρας 1-1

Ρεπό: Αστέρας Μαγούλας

News 24/7

24MEDIA NETWORK