20ή αγ.: Σοκ στο φινάλε για Παναιγιάλειο και Αχαρναϊκό

Οι πρωτοπόροι του Νοτίου ομίλου (Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός) ηττήθηκαν σε Πύργο και Κορυδαλλό αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να χάσουν την ευκαιρία να αποσπαστούν από τον Φωστήρα, ο οποίος έχασε με τη σειρά του από τον Αστέρα Μαγούλας.

20ή αγ.: Σοκ στο φινάλε για Παναιγιάλειο και Αχαρναϊκό

H Προοδευτική άγγιξε το γκολ στο 54ο λεπτό όταν ο Κωνσταντίνος Τεγούσης σημάδεψε το δοκάρι του Μιχάλη Παγούδη, η ομάδα όμως που βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν ο Αχαρναϊκός και μάλιστα 3 λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Καλογερόπουλου. Τελικά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σουτ του Νικόλα Λέκκα στο 71ο λεπτό και ολοκλήρωσαν τη σπουδαία ανατροπή με κεφαλιά του Γιάννη Παναγιωτόπουλου στο 83ο.

Το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιάννη Κατσαρού στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Πανηλειακό μία σπουδαία νίκη επί του, μέχρι πρότινος πρωτοπόρου, Παναιγιάλειου. Με εξαίρεση την ευκαιρία του Χρήστου Κανελλόπουλου, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο δεύτερο αμφότερες οι ομάδες είχαν από μία καλή φάση για γκολ: η μεν ομάδα του Αιγίου στο 75' με τον Γιάννη Μπουρλάκη, η δε ομάδα του Πύργου στο 83' με τον Παναγιώτη Καραχάλιο προτού ο Κατσαρός σκοράρει στο 92' από την άσπρη βούλα.

Τα αποτελέσματα της 20ής αγωνιστικής

Αστέρας Μαγούλας - Φωστήρας 2-1

Επισκοπή - Καλαμάτα 3-1

Γλυφάδα - Κόρινθος 1-1 (photo)

Πανηλειακός - Παναιγιάλειος 1-0

Προοδευτική - Αχαρναϊκός 2-1

Ρεπό: Ρούβας

News 24/7

24MEDIA NETWORK