Η ομάδα του Ζωγράφου άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με πέναλτι του Φώσκολου. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κυπαρίσσης δεν μπόρεσε να τον μιμηθεί, αφού αστόχησε από τα έντεκα βήματα, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Στρατομήτρος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Το γκολ που χάρισε στους γηπεδούχους το εισιτήριο των πλέι οφ σημειώθηκε στο 83ο λεπτό με σουτ του Κωστάκη.
Εκτός από τον Ηλυσιακό, το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού γεύθηκε ο ΠΑΟ Ρουφ που ηττήθηκε 3-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών ήταν ο Λαζανάς που σκόραρε στο 61ο και το 87ο λεπτό, ενώ το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ προσέθεσε ο Τσιλιγκίρης στο 85'.
Η αγωνιστική σημαδεύθηκε από την εισβολή 30 περίπου άγνωστων στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας, είκοσι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτική. Οι άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο από την ξεκλείδωτη κεντρική θύρα και χάρη στην επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής
Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟ Ρουφ 3-0
Αστέρας Μαγούλας - Προοδευτική 2-0
Γλυφάδα - Χανιά 2-0
Καλαμάτα - Ρούβας 1-0
Ζάκυνθος - Ηλυσιακός 2-1
Ρεπό: Πανηλειακός