26η αγ.: Ανέβηκαν Χανιά και Αστέρας Μαγούλας, πρωταθλητής ο Φωστήρας

Υπό το βλέμμα 1.500 φιλάθλων τους, τα Χανιά επικράτησαν 2-0 της Γλυφάδας και πανηγύρισαν την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία μετά από 30 ολόκληρα χρόνια. Ο Αστέρας Μαγούλας, εξάλλου, θα αγωνιστεί στη Football League για πρώτη φορά στην ιστορία του.

26η αγ.: Ανέβηκαν Χανιά και Αστέρας Μαγούλας, πρωταθλητής ο Φωστήρας

Τα Χανιά δημιούργησαν δύο κλασικές ευκαιρίες, με τους Βασίλη Γωνιωτάκη (στο 36'), Ντίνο Πάγκαλο (στο 48') και απείλησαν στο 57ο λεπτό με τον Βασίλη Ζαντριά, προτού ανοίξουν το σκορ.

Με τη συμπλήρωση 81 λεπτών στο παιχνίδι και αφού προηγήθηκε μία πολύ καλή φάση για την Γλυφάδα (σουτ του Κώστα Σκάρου στο 75'), ο νεοεισελθών Γιάννης Μποτωνάκης βρήκε δίχτυα με ένα εκπληκτικό σουτ. Η άνοδος των Χανίων εξασφαλίστηκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Γωνιωτάκης έκανε το 2-0.

Τριάντα τρία χρόνια μετά την ίδρυσή του, ο Αστέρας Μαγούλας πανηγυρίζει την άνοδο στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας μετά τη νίκη με 2-0 επί της Κορίνθου.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ο Γιάννης Χρυσάφης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 53ο λεπτό ο Πέτρος Δημητριάδης, ο οποίος βραβεύθηκε από τη διοίκηση των γηπεδούχων πριν να ξεκινήσει το παιχνίδι, έγραψε το τελικό αποτέλεσμα.

Σε ρυθμούς twitter

# Ένταση υπήρξε λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα Κόρινθος-Αστέρας Μαγούλας, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των φιλοξενούμενων να μεταφερθούν σε άλλη εξέδρα. Η σέντρα έγινε μετά από 33 λεπτά καθυστέρηση.

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Χανιά - Γλυφάδα 2-0

Φωστήρας - Πανηλειακός 0-0

Παναιγιάλειος - Επισκοπή 2-1

Καλαμάτα - Ρούβας 1-0

Κόρινθος - Αστέρας Μαγούλας 0-2

Ρεπό: Αχαρναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK