5η αγ.: "Μπαλωθιές" στο κρητικό ντέρμπι

Αναμέτρηση του ολλανδικού πρωταθλήματος θύμισε το κρητικό ντέρμπι Χανιά-Επισκοπή που βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους με 6-3. MVP του αγώνα ήταν ο Τριανταφύλλου που έκανε "καρέ".

5η αγ.: "Μπαλωθιές" στο κρητικό ντέρμπι

Το ξεκίνημα της ομάδας του Σεροπιάν ήταν ιδανικό, αφού στο 4' ο Μποτωνάκης άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και στο 10' ο Γωνιωτάκης διπλασίασε τα γκολ, επίσης, με κεφαλιά. Με το ίδιο νόμισμα (κεφαλιά) απάντησε ο Τριανταφύλλου στο 21', ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Κέρι έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-1, αφού το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι του Νικηφόρου. Ο Τριανταφύλλου ισοφάρισε στο 28' με υπέροχο σουτ, αλλά το πρώτο μέρος βρήκε προηγούμενα τα Χανιά χάρη στο γκολ του Κέρι.

Ο τελευταίος μπορεί να σκόραρε, αλλά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους είχε δεύτερο δοκάρι (με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και τελικά η ομάδα του το πλήρωσε. Ο Σελινιωτάκης ισοφάρισε με κεφαλιά στο 51', ο Τζέκος έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Επισκοπή στο 53' και ο Τριανταφύλλου διαμόρφωσε το τελικό 3-6 στο 71' (με πέναλτι) και στο 95' (με σουτ).

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Χανιά - Επισκοπή 3-6

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Αχαρναϊκός - Γλυφάδα (15:00)

Κόρινθος - Ρούβας (15:00)

Παναιγιάλειος - Καλαμάτα (15:00)

Προοδευτική - Πανηλειακός (15:00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK