Γεωργούλης στο Contra.gr: "Μίνιμουμ 5-6 παίκτες"

Στην απόκτηση τουλάχιστον 5-6 παικτών θα πρέπει να προχωρήσει ο Φωστήρας, σύμφωνα με τον Θύμιο Γεωργούλη, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Football League.

Γεωργούλης στο Contra.gr: "Μίνιμουμ 5-6 παίκτες"

Ο τεχνικός του "φονέα των γιγάντων" αναφέρθηκε στη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για την ομάδα του και ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο Contra.gr ότι θα παραμείνει στο τιμόνι της.

Αναλυτικά:

- Ο Φωστήρας στη Football League μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια. Τι να περιμένουμε;

"Καταρχάς ότι θα παραμείνω στην ομάδα. Από εκεί και πέρα αυτήν την περίοδο υπάρχει μια στασιμότητα, όμως, μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε για να προγραμματίσουμε την προετοιμασία και τη στελέχωση του ρόστερ. Αυτά θα εξαρτηθούν, βέβαια, και από το μπάτζετ".

- Πόσους παίκτες πρέπει να αποκτήσετε;

"Μίνιμουμ πέντε με έξι. Μέσα σε δύο χρόνια η ομάδα ανέβηκε δύο κατηγορίες και πρέπει να γίνει μία ανανέωση. Είναι απαραίτητο να αποκτηθούν παίκτες με εμπειρίες στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League".

- Από κάθε όμιλο της Football League 2 ανέβηκαν έξι ομάδες. Είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται;

"Ήμασταν ένα σύνολο που συνδύαζε την εμπειρία με τον ενθουσιασμό. Άλλες ομάδες περιορίζονταν μόνο στο ταλέντο, αφού δεν διέθεταν "μπαρουτοκαπνισμένους" παίκτες στο ρόστερ τους".

- Ποιο ήταν το σημείο κλειδί για την άνοδο;

"Το γεγονός ότι είχαμε 5-6 παίκτες που μπορούσαν να τραβήξουν το κουπί. Από ένα σημείο κι έπειτα η σεζόν κύλησε ομαλά χωρίς κλυδωνισμούς και ανησυχίες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK