Ανακαινίζεται το Δημ. Γήπεδο Νεάπολης

Ο Ιωνικός προετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες, αρχής γενομένης από την αναβάθμιση του Δημοτικού Γήπεδου Νεάπολης.

Ανακαινίζεται το Δημ. Γήπεδο Νεάπολης

Αναλυτικά το "κυανόλευκο" δελτίου Τύπου:

"Με εντατικούς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα ο Α.Ο Ιωνικός Νίκαιας προετοιμάζει τη νέα εποχή της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα με την οργάνωση του αγωνιστικού τομέα, που εκπονείται ήδη σε καθημερινή βάση από το τεχνικό επιτελείο, η Διοικούσα Επιτροπή και ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία για την αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου Νεάπολης.

Στόχος, ο Ιωνικός με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, να έχει το "σπίτι" του ανανεωμένο , αναβαθμισμένο, και με λειτουργικότητα επιπέδου γηπέδων της Super League.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου χλοοτάπητα σύγχρονης τεχνολογίας από την εταιρία ALPHASOD και οι πρώτες εντυπώσεις από την εμφάνιση του αγωνιστικού χώρου είναι άριστες.

Παράλληλα με ταχείς ρυθμούς προχωρούν και οι εργασίες ανακαίνισης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ενώ άμεσα επίκειται η εγκατάσταση και βαφή κιγκλιδωμάτων και η τοποθέτηση καινούργιων πλαστικών καθισμάτων.

Το Δημοτικό της Νίκαιας παίρνει σιγά-σιγά μια νέα πιο ελκυστική μορφή για να υποδεχθεί τον Ιωνικό ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Δήμος, Διοικούσα επιτροπή και φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας της Νίκαιας σε υψηλές πτήσεις με τελικό προορισμό το κλαμπ των δυνατών του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος με επικεφαλής τον γιατρό Χάρη Ρηγάκη σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και με τη αμέριστη συμπαράσταση των οπαδών και φίλων του Ιωνικού χαράσσει την στρατηγική με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα εμπνέει το σεβασμό και θα πρωταγωνιστεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχει δρομολογηθεί και τις αμέσως προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει η εκστρατεία της διάθεσης των νέων καρτών διαρκείας του Ιωνικού. Η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής να διαθέσει τα εισιτήρια σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές (50 και 100 ευρώ) αλλά και να δημιουργήσει οικογενειακή και μαθητική εξέδρα για την δωρεάν παρακολούθηση των αγώνων έχει τύχει της καθολικής αποδοχής των φίλων της ομάδας Τα μηνύματα από όλες τις γειτονιές του Δήμου είναι απόλυτα ικανοποιητικά. Ο κόσμος της Νίκαιας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την κίνηση παλαιών και νέων παραγόντων κι είναι έτοιμος να στηρίξει την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Κοινή είναι η πεποίθηση πως κάθε Κυριακή το γήπεδο θα γνωρίζει "πιένες" και το ανακαινισμένο "παλατάκι" της Νεάπολης θα είναι η απόρθητη έδρα και συνάμα σημείο συνάντησης νικών και πανηγυρισμών του Ιωνικού μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK