Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός 0-1

Με γκολ του Ιωαννίδη ο Αχαρναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός 0-1

Το ματς δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει, αλλά ο Αχαρναϊκός ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να παίξει μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Κάποια σουτ ήταν αυτά που απείλησαν την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έδειξε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος δεν διαφοροποιήθηκε η εικόνα, μόνο που ο Αχαρναϊκός έγινε πιο απειλητικός και μάλιστα είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Αθανασίου για να ανοίξει το σκορ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε από τον... Αχαρναϊκό και συγκεκριμένα από τον Χριστοφιλέα, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στο δοκάρι της εστίας του.

Τελικά, η ομάδα του Γκόγκιτς πήρε αυτό που άξιζε στο 77' όταν ο Ιωαννίδης σκόραρε με εκτέλεση φάουλ το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Αργυρίου, Γκόλιας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Καραχάλιος, Υφαντής, Μοσχάκης (74’ Κοντός), Σκαθαρούδης, Πιτταράς (63’ Μαυρίας), Τσίτας (63’ Τσούκαλος).

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μωυσιάδης, Ταμπάκης, Αθανασίου (81’Μαρούδας), Καλογερόπουλος (75’ Σιάνης), Ομπράντοβιτς, Φιγκέιρα (61’ Μάρης), Ιωαννίδης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK