Ο χιαστός του Λουτσιάνο "σκέπασε" τη νίκη στη Λεωφόρο

Δεν έφταναν τα χίλια, μύρια θέματα που έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά ο Παναθηναϊκός, μπήκε στην… εξίσωση και η γκίνια με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Λουτσιάνο Νέβες (ρήξη χιαστού), για να κάνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη να… τραβάει πλέον τα μαλλιά του. (VIDEO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
chavez mounier EUROKINISSI SPORTS

Υπό άλλες συνθήκες, θα μιλούσαμε για το πρώτο εφετινό ματς που προσέφερε μόνο χαμόγελα στους φίλους του Παναθηναϊκού. Καλή μπάλα, ωραίοι συνδυασμοί σε αρκετά σημεία του αγώνα, με τους Λουτσιάνο και Τσάβες να "πατούν" για πρώτη φορά τόσα καλά μαζί και να βγάζουν πολλές στιγμές ποιότητας.

Όλα αυτά μέχρι το 75λεπτό, όπου σε μία εντελώς ανύποπτη φάση ο Βραζιλιάνος επιθετικός στραβοπάτησε μετά από μία κάθετη πάσα στον Χατζηγιοβάνη και έπεσε σφαδάζοντας στον αγωνιστικό χώρο. Ο ίδιος κατάλαβε αμέσως το… πρόβλημα, ο Τσάβες που πήγε από πάνω του φώναξε αμέσως το ιατρικό τιμ για να μπει μέσα και ο Ουζουνίδης χλώμιασε, βλέποντας το… κακό να έρχεται.

Κι όλα αυτά σ' ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός έκανε σχεδόν τα πάντα σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι ας μην ήταν 100% αποτελεσματικός. Έφτανε και περίσσευε το απίστευτο πάθος του κορυφαίου του γηπέδου Αντρές Τσάβες, ο οποίος έβαλε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ στο 18’, με ένα εξαιρετικό, προσωπικό γκολ.

Στο β’ ημίχρονο οι "πράσινοι" συνέχισαν σε υψηλό τέμπο, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Μουνιέ, Τσάβες και Χίλιεμαρκ κι εντέλει έφτασαν στο 3λεπτό των καθυστερήσεων και σε ένα δεύτερο γκολ με ωραίο τελείωμα του Μολίνς. Νωρίτερα βεβαίως η ΑΕΛ προκάλεσε… καρδιοπάθειες στη Λεωφόρο, καθώς στις δύο (αλλά πολύ μεγάλες) ευκαιρίες που έφτιαξε, τόσο ο Γουάλας (68’, με εξαιρετικό φάουλ), όσο κι ο Περόνε (80’ υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ) σημάδεψαν τα δοκάρια του Διούδη.

Στο 87’ ο Μολίνς "απάντησε" με δικό του… δοκάρι, πριν σφραγίσει έξι λεπτά μετά το άνετο 2-0 υπέρ των "πράσινων".

Έχασε τη… μπάλα από ένα σημείο και μετά ο Ζαχαριάδης που κακώς, κάκιστα δεν απέβαλλε τον Φατιόν στο 37’, για την κλωτσιά… ράγκμπι πάνω στον Χατζηγιοβάνη.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ινσούα, Μουνιέ (62’ Βιγιαφάνιες), Ρέις (72’ Χίλιεμαρκ), Σιλά, Χατζηγιοβάνης, Λουτσιάνο (78’ Μολίνς), Τσάβες.

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Γουάλας, Κούσας, Φατιόν, Δερμιτζάκης (60’ Ναβάρο), Κριζμάν (72’ Ναζλίδης), Λεοζίνιο (62’ Κρητικός), Περόνε.


Andrés Chávez Goal HD - Panathinaikos 1-0 AEL... από livefootball10


Goal Molins Panathinaikos 2-0 AEL Larissa από hdlivegoals
Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK