Επιτέλους νίκη ο Ατρόμητος, έστω και με πέναλτι

Ένα γκολ του 20χρονου Μανώλη Πατράλη ήταν αρκετό για τον Πλατανιά έτσι ώστε να κερδίσει τον Απόλλωνα. Επιτέλους νίκη για Ατρόμητο μετά από τέσσερις σερί ισοπαλίες με τέρμα του... άτακτου Ουάρντα (VIDEO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ouarda EUROKINISSI SPORTS

Δυο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας στις 18:15, καθώς το παιχνίδι του ΑΕΠ Ηρακλή με τον ΟΦΗ δεν διεξήχθη λόγω της αποχώρησης του Γηραιού.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από την Κέρκυρα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο Περιστέρι, όμως ο Ντουαντά δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις. Στο 95ο λεπτό, ωστόσο, ένα χέρι του νεαρού Αρτυματά έφερε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και ο Αμρ Ουάρντα έστω και με πέναλτι έκανε το τελικό 1-0 για τον Ατρόμητο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι):: Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Ούμπιδες (Μανούσος 55'), Οριόλ (Γιαννούλης 67'), Μενσά (Ντιγκινί 55'), Κίβρακίδης, Μπουζουλάντζιτς, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ουάρντα.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς Βενέτης, Κρητικός, Μεληκιώτης (Γεωργίου 77'), Αναστασίου, Κέβιν, Ντιόγκο, Μπάουμαν, Νούνες (Κόντος 67'), Βάργκας (Ζορμπάς 52').

Σκόρερ: 1-0 (Ουάρντα 95').

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Οι Κρητικοί πατούσαν πιο σταθερά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ από το πρώτο μέρος κόντρα στον Απόλλωνα, αν ο Αγγελόπουλος ευστοχούσε μόνος από την περιοχή στο 40ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι του Κούρου στον Στόιτσεφ, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς αύξησε την πίεση του και άνοιξε το σκορ στο 68ο λεπτό με τον 20χρονο Πατράλη. Με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή νίκησε τον Χουάντερσον και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Κοκκαλάς, Πριντέτα, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Στόιτσεφ, Παπανικολάου (Στανισάβλιεβιτς 72'), Ραχμάν, Γκρέσζιακ, Δημούτσος (Ζίκο 81'), Πλιάτσικας, Στάθης (Βάντερσον 60').

ΑΠOΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές, Μάτσεν (Βαλλιάνος 85'), Ελμπάζ (Αλμπάνης 64'), Μάτσι, Μενδρινός, Βαθέας, Κούρος, Χουάρες, Καλλέργης (Μπάμπιαζ 72'), Μπαρτολίνι.

Σκόρερ: 1-0 (Πατράλης 68').

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Σε ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις και από τις δυο πλευρές, η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Ελευθεριάδης στο 79ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK