Καλλιθέα - Λαμία 2-1

H Καλλιθέα επικράτησε με 2-1 της Λαμίας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Κυπελλου Ελλάδας. Οι Αλέξανδρος Σμυρλής (20') και Διονύσης Μπέλης (86') τα γκολ των γηπεδούχων. Ο Γιάννης Καραλής (34') μείωσε προσωρινά για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα.

Καλλιθέα - Λαμία 2-1
INTIME SPORTS

Η Καλλιθέα ήταν καλύτερη και κατάφερε, έστω και δύσκολα, να πάρει το "τρίποντο" κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και την μετουσίωσαν σε γκολ στο 22ο λεπτό. Ο Μιχάλης Φράγκος επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Δημήτρης Ρίζος απέκρουσε ασταθώς κι ο Αλέξανδρος Σμυρλής με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά σε δύο περιπτώσεις ο Θανάσης Μιχελής δήλωσε "παρών" και έσωσε την ομάδα του. Τελικά η προσπάθεια "απέδωσε" καρπούς, καθώς στο 34' ο Γιάννης Καραλής με γυριστή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα. Στο 68' το έργο των φιλοξενούμενων έγινε αρκετά δύσκολο, αφού αποβλήθηκε ο Μίλος Τζόκιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και με σκόρερ τον Διονύση Μπελή, πήραν την πολυπόθητη νίκη.

Οι συνθέσεις

Καλλιθέα: Μιχέλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Μουκτάρης, Κατσικογιάννης (60' Μπέλης), Τεγούσης, Μπούζας, Προκς, Φράγκος, Σμυρλής.

Λαμία: Ρίζος, Λεάντρο, Ν' Γκουέμ, Αλεξίου, Καλαϊτζίδης, Καλλέργης (69' Τσαμούρης), Καραλής, Κοτσώνης, Τζόκιτς, Τριανταφυλλάκος, Τσόπελας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK