Κέρκυρα - Παναχαϊκή 1-1

Σε ένα μοιρασμένο ματς στην Κέρκυρα, οι "Φαίακες" ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Παναχαϊκή στον 4ο όμιλο για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κέρκυρα - Παναχαϊκή 1-1
INTIME SPORTS

Ο αργός ρυθμός ήταν το βασικό στοιχείο της αναμέτρησης στην Κέρκυρα στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να απειλούν ιδιαίτερα την Παναχαϊκή, η οποία έφτασε κοντά στο γκολ στο 19' με την κεφαλιά του Ντελέκου να περνά άουτ.

Οι "Φαίακες" απάντησαν στο 23', όταν ο Λέντριτς βρέθηκε απέναντι από τον Στρέζο, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ είπε "όχι" με εντυπωσιακή επέμβαση. Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ για την Κέρκυρα, με τον Ασίγκμπα να στέλνει άθελά του, με το κεφάλι την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 63' η Παναχαϊκή κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σιατραβάνη μέσα στην περιοχή, έφερε το ματς στα ίσα και από το σημείο εκείνο ανέβασε ρυθμούς, δεν κατάφερε όμως να πετύχει ένα δεύτερο γκολ με αποτέλεσμα το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις

Κέρκυρα:Αραμπατζής, Βενέτης, Κρητικός, Λέντριτς (46' Γεωργακόπουλος), Ζορμπάς (82' Κωτάτης), Γκομέζ, Κόντος (57' Βλάχος), Όμο, Μακρίδης, Ντατίδης, Φάμπιο.

Παναχαϊκή:Στρέζος, Παπανικολάου, Ασίγκμπα, Κάργας, Στεργίδης (87' Λαμπρόπουλος), Πέδρο (94' Μουκίδης), Σιατραβάνης, Ντελέκος, Χατζής, Χαρτσιάς, Τζίλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK