Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 3-0

Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας. MVP και σκόρερ ο Σωτήρης Νίνης.

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 3-0

Όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Γιάννη Αναστασίου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά λεπτά στην πλάτη τους. Έτσι, οι αρχικοί 11 ήταν οι εξής: Κοτσόλης, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Λουντ, Πράνιτς, Νίνης, Κλωναρίδης, Πέτριτς.

Οι διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα δεν επηρέασαν την αγωνιστική εικόνα του ματς. Ισα-ίσα είδαμε έναν καλό Παναθηναϊκό που δεν βλέπουμε ούτε στα... κανονικά παιχνίδια, με επιθετικό μονόλογο και ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η εικόνα θύμιζε αρκετά το πρόσφατο 3-0 του πρωταθλήματος όπου οι "πράσινοι" καθάρισαν το ματς σε 19 λεπτά.

Εδώ χρειάστηκαν μόλις δύο. Στο 24ο λεπτό ο Νίνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και στο 26' ο Ταυλαρίδης με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων κόντρα στον Λεβαδειακό.

Το 2-0 ήταν ένα ασφαλές μαξιλαράκι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όμως συνέχισε να πιέζει για να πετύχει κι άλλα γκολ θέλοντας να γλυκάνει κάπως την πίκρα του κόσμου για την κακή εμφάνιση στην Τούμπα. Έτσι, μέσα σε λίγα λεπτά στο δεύτερο μέρος είδαμε τρεις συνεχόμενες ευκαιρίες για το 3-0 και επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων που ήθελαν να ξεσπάσουν στον ανήμπορο να αντιδράσει Λεβαδειακό.

Το τελικό 3-0 έγραψε με όμορφο σουτ στο 77' ο Κλωναρίδης, ο οποίος λίγο μετά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε δίνοντας τη θέση του στον ταλαντούχο 17χρονο Λάμπρου.

Σχόλιο:

Ματς... ασπιρίνη για τον "πόνο" που άφησε η Τούμπα. Ένα ήρεμο απόγευμα και μια εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό που ετοιμάζεται πλέον για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ίδιο γήπεδο. Χαμόγελα στη Λεωφόρο, αλλά για... λίγο, αφού οι "κιτρινόμαυροι" καραδοκούν.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μαρινάκης (57' Βέμερ), Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Λουντ (70' Καλτσάς), Πράνιτς, Νίνης, Κλωναρίδης (78' Λάμπρου), Πέτριτς

Λεβαδειακός: Βερέμκο, Ουόν, Τριποτσέρης, Μάγκας (76' Ντομοβτσίσκι), Μουλόπουλος, Ρομέου (57' Γιάχιτς), Μαχαίρας, Θέος, Χατζηλάμπρος, Μίνγκα, Μάρκοβιτς (57' Μανωλάς).

ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK