Σοκαριστικές εικόνες: Αιμόφυρτος στο έδαφος παίκτης της Αναγέννησης

Σοκαριστικές σκηνές στην Καρδίτσα μετά από το τέλος του αγώνα της Αναγέννησης με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο. Ο Γιώργος Κοντός στην προσπάθειά του να χωρίσει δύο παίκτες που πιάστηκαν στα χέρια χτύπησε και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Σοκαριστικές εικόνες: Αιμόφυρτος στο έδαφος παίκτης της Αναγέννησης

Ο 28χρονος άσος της Αναγέννησης, Γιώργος Κοντός, βλέποντας τους Δημόπουλο και Αθανασίου να πιάνονται στα χέρια μετά από το τέλος του αγώνα της Καρδίτσας με τον Αχαρναϊκό για το Κύπελλο προσπάθησε να τους χωρίσει.

Στην προσπάθειά του όμως χτύπησε σε σίδερο στη φυσούνα με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος και να χάσει πολύ αίμα. Το ιατρικό επιτελείο των δύο ομάδων έσπευσε αμέσως στο πλευρό του για να του κάνει ράμματα. Ευτυχώς, ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον καλά.

 

 

 

 

 

Στις εξέδρες των επισήμων καθόταν η μητέρα του ποδοσφαιριστή, η οποία βλέποντας τον γιο της αιμόφυρτο στο έδαφος λιποθύμησε. Ευτυχώς, λίγο αργότερα και αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες συνήλθε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αναγέννηση Καρδίτσας-Αχαρναϊκός 0-1

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ