Ζάκυνθος - Εργοτέλης 2-2

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ο Εργοτέλης έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από τη Ζάκυνθο, με σκόρερ τους Αντώνη Μπουρσέλη (71') και Νέναντ Ίνιατς (83'). Ο Παύλος Βυθούλκας σημείωσε τα δυο γκολ των γηπεδούχων.

Ζάκυνθος - Εργοτέλης 2-2
INTIME SPORTS

Οι παίκτες της Ζακύνθου μπήκαν δυνατά και με πρωτοστάτη τον Ζαουάντ Ζαϊρί πίεσαν για το γκολ. Η προσπάθειά τους απέδωσε καρπούς, καθώς στο 28' ο Παύλος Βυθούλκας με πλασέ προ κενής εστίας, ύστερα από ασίστ του Μαροκινού, άνοιξε το σκορ. Στο 49', ο πρώην άσος του Ολυμπιακού συνεργάστηκε εκ νέου με τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό γκολ, δίνοντας "αέρα" δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά, ο Εργοτέλης δεν τα παράτησε και με μία αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 71' ο Αντώνης Μπουρσέλης με σουτ στην κίνηση μείωσε για την ομάδα του, ενώ στο 83' ο Νέναντ Ίνιατς με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-2. Στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές να πάρουν το "τρίποντο", όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Μάλιστα, στο 89' οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Άλμπι Άλλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις

Ζάκυνθος (Καλίντ Καραμά): Γεωργακόπουλος, Στασινόπουλος, Καμπούρης, Ρ. Πέττας, Ορφανίδης, Ναζίμ, Πεχλιβανόπουλος, Ταυταρίδης, Ζαϊρί, Βυθούλκας, Κάρδαρης (65' Πέττας)

Εργοτέλης (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γιαλούσης, Πίτσος, Ρέντζας, Ντος Σάντος, Φουκαράκης (60' Κυριακόπουλος), Κούτρης, Στεφάνοβιτς, Δωματάς, Ίνιατς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK