Τζούρτζεβιτς ο... εκτελεστής!

Ο "αθόρυβος" Ούρος Τζούρτζεβιτς... ξύπνησε και σκοράρει σημαντικά γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος έκανε τη δουλειά στην Κρήτη και χάρη σε δικό του γκολ οι "ερυθρόλευκοι" δεν βρέθηκαν προ εκπλήξεως απέναντι στον μάχιμο Κισσαμικό που πήρε το 1-1 στα Περιβόλια.

Τζούρτζεβιτς ο... εκτελεστής!

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον αξιόμαχο Κισσαμικό, στερώντας από τους κρητικούς την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα στην οποία φιλοξενούνται αρκετοί δανεικοί ποδοσφαιριστές από τους "ερυθρόλευκους", προσπάθησε αρκετές φορές να εκμεταλλευτεί τις αλλαγές του Λεμονή και την αδράνεια στην άμυνα, ωστόσο βρήκε στόχο μόνο μία φορά απέναντι στον Καπίνο χάρη σε πολύ ωραίο γκολ του Αποστολίδη.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς που βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενα ματς. Ο Σέρβος θα μπορούσε να "καθαρίσει" το ματς για τον Ολυμπιακό στο τέλος, αλλά το εντυπωσιακό βολ πλανέ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σερβιλάκης, Παντελάκης, Ζιούλης, Μεγαρίτης, Γκίνη, Αποστολίδης, Βρεττός (84’ Μπακάνιν), Χαλκιαδάκης (73’ Ντάγκρας), Νικόλτσης (61΄ Τασιούλης)

Ολυμπιακός (Λεμονής): Καπίνο, Λάμπρου (76’ Σισέ), Νικολάου, Ένχελς, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ζιλέ, Ανδρούτσος (79’ Μάριν), Καρσελά, Μπεν, Τζούρτζεβιτς

ΣΤΟΥΣ "16" ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Στο ματς του 4ου ομίλου που θα έκρινε την ομάδα που θα ακολουθούσε τον Ατρόμητο στους "16" του Κυπέλλου, τα Τρίκαλα με το 0-0 κόντρα στην Κέρκυρα εξασφάλισαν το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα προκρίνονται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στους "16" του Κυπέλλου...

Τρίκαλα (Αντωνίου): Αθανασόπουλος, Πάνος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Χιντζίδης, Τεγούσης, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς (57' Ανδρεόπουλος), Γροντής, Τσίπρας, Ντιατά (75' Ζγκούρι)

Κέρκυρα (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (54' Γεωργίου), Γρομητσάρης, Αρτυματάς, Αναστασίου, Μπαλάφας (80' Βάργκας), Κρητικός, Κόντος, Ζορμπάς, Μεληκιώτης (54' Γκομές), Μπάουμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK