"Αφήστε με, έχω... προηγούμενα με τον Μάνταλο"!

Ο Πανθρακικός φιλοξένησε την ΑΕΚ άψογα ωστόσο η μεμονωμένη συμπεριφορά του γενικού αρχηγού του παραλίγο να τα τινάξει όλα μετά το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου.

"Αφήστε με, έχω... προηγούμενα με τον Μάνταλο"!
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε άψογα από τους ανθρώπους του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, ωστόσο η κατάσταση παραλίγο να χαλάσει λόγω μίας απρόσμενης αντίδρασης ενός ανθρώπου των γηπεδούχων.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου, ο γενικός αρχηγός του Πανθρακικού, Χάρης Μαυρομμάτης, εισέβαλε εντός αγωνιστικού χώρου για άγνωστο λόγο και τα έβαλε με τον Πέτρο Μάνταλο.

Στην προσπάθεια των ψυχραιμότερων να εκτονώσουν την ένταση, άκουσαν έκπληκτοι τον γενικό αρχηγό της ομάδας της Κομοτηνής να φωνάζει -σύμφωνα με τις μαρτυρίες- "αφήστε με, είναι προσωπικό το θέμα, έχουμε προηγούμενα" και να πιάνει από το πρόσωπο τον Μάνταλο, συνεχίζοντας τη φασαρία.

Κάτι αρκετά οξύμωρο για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου κοντά στα 50, να ανοίγει βεντέτες με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όπως και να έχει η συμπεριφορά του δεν είχε κάποια σχέση με τη γενική συμπεριφορά και φιλοξενία των ανθρώπων του Πανθρακικού στην ΑΕΚ...

Διαβάστε ακόμη:

Πανθρακικός - ΑΕΚ 0-0

Τα στιγμιότυπα του Πανθρακικός - ΑΕΚ (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK