Μανωλάς: "Έχει έρθει ο νέος προπονητής"

Την ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ από τον Γκουστάβο Πογέτ προανήγγειλε ο Στέλιος Μανωλάς, με δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Μανωλάς: "Έχει έρθει ο νέος προπονητής"
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τα Πηγάδια, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης, χάρη σε γκολ του Μακόλεϊ Κρισάντους στο 51ο λεπτό.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο υπηρεσιακός τεχνικός της "Ένωσης", Στέλιος Μανωλάς, στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ προανήγγειλε την επίτευξη συμφωνίας με τον Γκουστάβο Πογέτ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι του "Δικεφάλου" με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

"Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ. Γι’ αυτό ήρθαμε να νικήσουμε ή έστω να πάρουμε την ισοπαλία, γιατί μετά έχουμε τα παιχνίδια με Πανελευσινιακό και Λάρισα. Κάναμε καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Κινδυνεύσαμε μια δυο φορές, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά".

Για την πιθανότητα να μείνει στον πάγκο της ομάδας: "Είμαι προσωρινός, όπως συμβαίνει συνήθως όταν αποχωρεί ο πρώτος προπονητής. Η ομάδα μου έκανε αυτή την τιμή. Σήμερα έχει έρθει ο νέος προπονητής και συζητάει, πιστεύω ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, ιδιαίτερα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ένα τέτοιο ματς πρέπει να είναι μια γιορτή, να διεξαχθεί σε καλές συνθήκες, με καλή διαιτησία και να κερδίσει ο καλύτερος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ξάνθη - ΑΕΚ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK