Μανωλάς: "Ο Μάνταλος είναι σαν τον Τσιάρτα"

Ο Στέλιος Μανωλάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο, επανέλαβε πως θα παραμείνει στο "τιμόνι" της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου, τον οποίο τον παρομοίασε με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Μανωλάς: "Ο Μάνταλος είναι σαν τον Τσιάρτα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H AEK επικράτησε με 1-0 του Ατρόμητου στο άδειο ΟΑΚΑ και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Στέλιος Μανωλάς που αντικατέστησε τον Γκουστάβο Πογέτ, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, επανέλαβε πως θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ "έπλεξε" το εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου, τον οποίο τον παρομοίασε με τον Βασίλη Τσιάρτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την "επιστράτευσή" του και για το παιχνίδι: "Πάλι, για δεύτερη φορά, είμαι εδώ. Με πήραν τηλέφωνο χθες ότι έφυγε ο προπονητής, μου ζητήθηκε να αναλάβω και πήγα αμέσως στο ξενοδοχείο. Προερχόταν η ομάδα από ένα κακό αποτέλεσμα και είχε κακή ψυχολογία. Κάναμε μια μικρή προπονησούλα το πρωί και τελικά βγήκε σε καλό.

Σε μια κρύα ατμόσφαιρα μπροστά σε άδειες εξέδρες, έγινε ένα καλό παιχνίδι. Από το πρώτο λεπτό είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα και δυο γκολ ακόμα. Είχαμε πολύ καλή εικόνα απέναντι σε μια καλή εικόνα και έναν προπονητή που μας ήξερε πολύ καλά. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερο και δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Έχουμε δει το τελευταίο διάστημα στην Ευρώπη να ανατρέπονται μεγάλα σκορ. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε την πρόκριση. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που έβγαλαν εγωισμό και ήταν πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Δεν έχουμε κάνει τίποτα ακόμα, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά στη ρεβάνς".

Για το αν πρόλαβε να περάσει δικά του στοιχεία στην ομάδα: "Ήταν ένας άλλος προπονητής για αρκετό διάστημα. Οι ώρες με την Κ-20 δεν συνέπιπταν για να έβλεπα προπονήσεις, ενώ δεν έχω δει και πολλά παιχνίδια. Δεν την ήξερα πολύ καλά την ομάδα. Είναι τέλος της περιόδου και δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή διαχείριση, να φρεσκάρουμε τους παίκτες γιατί θα έρθουν συνεχόμενα παιχνίδια και θα χρειαστούν όλοι.

Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη και την παίρνω. Αφού δεν υπάρχει άλλος… Το ξαναλέω όμως ότι δεν θα συνεχίσω. Εύχομαι να μην ξαναχρειαστεί και να βρει η ΑΕΚ ένα προπονητή για πολλά χρόνια που θα συνεχίσει την ανοδική πορεία. Γιατί εγώ θεωρώ την χρονιά πετυχημένη μετά από τρία χρόνια μαυρίλας. Το θέμα είναι να γίνει ξανά οικογένεια η ΑΕΚ και αυτό ήδη γίνεται".

Για το αν θα προτιμούσε τη δεύτερη θέση ή το Κύπελλο: "Δεν μπορούμε να διαλέξουμε. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγάει ό,τι κινείται. Πάντα έτσι έκανε. Άλλοτε τα κατάφερνε και άλλοτε όχι. Όλους τους στόχους όμως πρέπει να τους κυνηγάει".

Για την απόδοση του Μάνταλου και τη χρησιμοποίησή του στην παλιά του θέση: "Ο Μάνταλος είναι μεγάλος παίκτης και έχει να βγάλει πολλά πράγματα. Αν κάποιος τον δει στην προπόνηση θα καταλάβει ότι είναι κάτι σαν τον Τσιάρτα. Είναι από τα παιδιά που θα αποτελέσουν τον κορμό για να έρθουν και άλλοι παίκτες που θα κάνουν την ΑΕΚ όπως πρέπει".

Για τη μεταμόρφωση της ΑΕΚ από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό: "Επειδή ήμουν στη Λιβαδειά, δεν είδα κακή την ΑΕΚ. Έχασε πολλές ευκαιρίες. Αυτά γίνονται κάθε 100 χρόνια με τα αυτογκόλ που μπήκαν. Ήταν μια πολύ καλή μέρα για τον Λεβαδειακό που έπαιζε ελεύθερα. Όμως η ΑΕΚ έκανε πολλές ευκαιρίες και σε αυτό το παιχνίδι…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Ατρόμητος 1-0
Μανωλάς: "Βαριά η ευθύνη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK