Μεγάλο ματς, υπόσχεση για το μέλλον

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας είχε συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ, έδινε ασίστ, σκόραρε, έπρεπε να του καταλογιστεί πέναλτι μετά από ανατροπή από τον Δημητρίου μέσα στην περιοχή.

Μεγάλο ματς, υπόσχεση για το μέλλον
INTIME SPORTS

Στο 14' με μία σέντρα που είχε κάτι και από σουτ, ο Βαγγέλης Πλατέλλας στέλνοντας την μπάλα άουτ προκάλεσε το πρώτο «αχ» της εξέδρας στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Φωκικό.

Δέκα λεπτά αργότερα όμως με το συστημένο γύρισμά του στον Κολοβέτσιο μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων και με τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ, ο Βαγγέλης Πλατέλλας έγραψε το όνομά του σε όσους έκαναν κάτι σοβαρό στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν για την «Ένωση».

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στη συνέχεια –και συγκεκριμένα στο 57ο λεπτό- ο Βαγγέλης Πλατέλλας χρίστηκε και σκόρερ με ένα πανέμορφο πλασέ που νίκησε τον Γιαννίκογλου ενώ λίγο νωρίτερα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Φωκικού από τον Δημητρίου, χωρίς ο Βάτσιος να υποδείξει πέναλτι.

Μία ακόμα ασίστ στον Μπαρμπόσα με τον Πορτογάλο να χρίζεται σκόρερ και ένα πολύ καλό τελείωμα μετά από σέντρα του Πεταυράκη που πέρασε λίγο άουτ, ήταν ο συνολικός απολογισμός του Πλατέλλα στο ματς με την ομάδα της Άμφισσας.

Συμμετοχή στα τρία από τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ, ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε και με τον Δέλλα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση...

Άνοιγμα λογαριασμού από τα ...στόπερ!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο σκόρερ του πρώτου επίσημου γκολ της ΑΕΚ προέρχεται από το κέντρο της άμυνας της «Ένωσης». Πέρσι ο Σταύρος Σταθάκης κόντρα στον Μανδραϊκό, φέτος ο Δημήτρης Κολοβέτσιος κόντρα στον Φωκικό.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν η ΑΕΚ ξεκινούσε το αγροτικό της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στην πιο …άγνωστη πραγματικότητα που θα βιώσει σε όλη την 90χρονη πορεία της στο χρόνο. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις κόντρα στον Μανδραϊκό στο γήπεδο του Θρασύβουλου στη Φυλή.

Μεγάλο ματς, υπόσχεση για το μέλλον
INTIME SPORTS

Σκόρερ του πρώτου επίσημου γκολ της «Ένωσης» στην περιπέτειά της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ήταν ο Σταύρος Σταθάκης, ο οποίος «ανατίναξε» τα δίχτυα του Μανδραϊκού με ένα πανέμορφο σουτ έξω από την περιοχή, χωρίς να διστάσει να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά.

Την Παρασκευή η ΑΕΚ έδωσε τον πρώτο επίσημο αγώνα της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Αυτής που θα τη βρει ένα σκαλοπάτι παραπάνω και ένα παρακάτω από τον τελικό της προορισμό. Αντίπαλος ο Φωκικός, θεσμός Κύπελλο. Σκόρερ του πρώτου επίσημου γκολ της, επίσης ένας κεντρικός αμυντικός: Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ο οποίος παραβίασε πρώτος την εστία του Γιαννίκογλου συνεχίζοντας την …παράδοση του ανοίγματος λογαριασμού από κεντρικό αμυντικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Διαβάστε ακόμη:

ΑΕΚ - Φωκικός 4-0 (VIDEOS)

Δέλλας: "Κάναμε όσα ζήτησα"

Αραβίδης: "Δεν ανήκουμε στη Β' Εθνική"

News 24/7

24MEDIA NETWORK