Μπήκε αποστολή και μένει στην ΑΕΚ ο Πατίτο!

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να υπήρξε έντονη φημολογία περί αποχώρησης του Πατίτο Ροντρίγκες άμεσα από την ΑΕΚ με προορισμό την Αυστραλία, τα Εμιράτα οι τις Ινδίες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr από το περιβάλλον του παίκτη, o Αργεντινός παραμένει "κιτρινόμαυρος" τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
patito EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που επάνδρωσαν την αποστολή της ΑΕΚ όσον αφορά το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία (20/9, 20:30) στη Ριζούπολη. Ανάμεσα στις "κιτρινόμαυρες" επιλογές επανήλθε ο Πατίτο Ροντρίγκες για τον όποιο -όπως προκύπτει από το περιβάλλον του- τα πράγματα έχουν αλλάξει σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους γύρω από τον Αργεντινό, ο Πατίτο μένει στην ΑΕΚ και δεν... ψάχνεται να φύγει για πρωταθλήματα όπως της Αυστραλίας, της Ινδίας και των Εμιράτων. Αυτό θεωρείται δεδομένο από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και μόνο μία εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση για τον ίδιο θα τον κάνει να αλλάξει γνώμη.

Και στην ΑΕΚ πάντως ρίχνουν τους ρυθμούς σχετικά με την ανεύρεση κλαμπ για τον Αργεντινό και προχωρούν μαζί του καθώς η ομάδα έχει υψηλές βλέψεις και χρειάζεται όλους τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν! Ασχέτως αν ο Χιμένεθ δεν τον χρησιμοποιεί τώρα, στα μέσα Αυγούστου δήλωνε ότι ο πρώην παίκτης της Σάντος είναι καλύτερος από τον Τρίστασον.

Ο Πατίτο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με την Ένωση και θα μείνει στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη και θα πάρει τις ευκαιρίες του και για να κεντρίσει βλέμματα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά και να... τσεκαριστεί από την ΑΕΚ.

Άλλωστε και από τους ανθρώπους που είναι κοντά στον Πατίτο προκύπτει ότι ο ποδοσφαιριστής παραμένει 100% συγκεντρωμένος στο σύνολο και τους στόχους του. Είναι και για τον ίδιο σημαντικό να παίξει καλά για λογαριασμό μιας ομάδας που διεκδικεί τίτλους στην Ελλάδα και πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Κυριαρχεί δηλαδή το κλισέ "δούλεψε" για το επόμενο αφεντικό σου.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΙΜΟΕΣ - ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στα ευχάριστα για τον Χιμένεθ είναι η επιστροφή του Σιμόες και του Γαλανόπουλου οι οποίοι έλειψαν λόγω προβλημάτων από προηγούμενες αναμετρήσεις της Ένωσης. Για να πάρουν ανάσες και ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός τους: Γιόχανσον, Βράνιες, Κλωναρίδη και από εκεί και πέρα... πανστρατιά με τους περισσότερους βασικούς εντός της 20αδας.

Αναλυτικά οι επιλογές Χιμένεθ για Λαμία: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Ροντρίγκες, Γιούσης, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK