Ο Μπάρκας βάζει γάντια μετά από 6μηνο

Στις 20 Ιουλίου χτύπησε στον αντίχειρα και από διεκδικητής της θέσης κάτω από τα γκολπόστ κατέληξε τρίτη επιλογή. Ο Βασίλης Μπάρκας θα παίξει κόντρα στην Καλλιθέα και έχει την ευκαιρία να ξεσκουριάσει.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
Μπάρκας EUROKINISSI

Πέρυσι μοιράστηκε τη θέση του βασικού με τον Γιάννη Ανέστη παίζοντας μάλιστα τρία παραπάνω παιχνίδια (22 έναντι 19). Εφέτος δεν έχει "γράψει" ούτε λεπτό, παρόλο που το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στον αντίχειρα πριν από το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20/5), τον έχει ξεπεράσει καιρό τώρα.

Η άτυχη εκείνη στιγμή όχι μόνο κόστισε στον Βασίλη Μπάρκα τις πιθανότητες ν' αρχίσει τη νέα σεζόν ως το Νο1 της ΑΕΚ, αλλά τον έφερε τρίτο στη λίστα, πίσω και από τον Τσιτώντα.

Η ευκαιρία που θα ήθελε έρχεται στο κυπελλικό ματς της Πέμπης με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο".

Μετά από ένα 6μηνο και κάτι ψιλά (17 Μαΐου έπαιξε τελευταία φορά), ο Μπάρκας θα βάλει ξανά τα γάντια του για να υπερασπιστεί την εστία της Ένωσης, καθώς στην αποστολή βρίσκεται παρέα με τον Ντούνη.

Ο Χιμένεθ, που παραμένει τιμωρημένος, δεν θέλει να ρισκάρει οτιδήποτε σ' ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι (η ΑΕΚ έχει περάσει) και θα δώσει χρόνο σε πολλούς εφεδρικούς. Όχι όμως στον Τρίστασον που το πόδι του δεν του επιτρέπει να είναι παρών - ούτως ή άλλως βρίσκεται πριν από την έξοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK