Οι 20 του Μανωλά για τον τελικό

O Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για τον τελικό με τον Ολυμπιακό, αν και όποτε αυτός γίνει.

Οι 20 του Μανωλά για τον τελικό

Μετά την προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, ο Στέλιος Μανωλάς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που θα μετέχουν στην αποστολή του τελικού. Ο υπηρεσιακός τεχνικός της «Ένωσης» επέλεξε να πάρει μαζί 20 ποδοσφαιριστές. Οι δύο νεαροί που πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στην αποστολή είναι οι Γαλανόπουλος και Σβάρνας, με τον Μανωλά να επιλέγει να αφήσει -όπως αναμενόταν- εκτός τον Ντούνη, προκειμένου να έχει διαθέσιμους και τον Μπαρόχα και τον Ανέστη.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι ετοιμοπόλεμοι, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και επέλεξε ανάμεσα στο σύνολο των διαθέσιμων. Μοναδικές εξαιρέσεις αποτέλεσαν, βεβαίως, οι Ζουκουλίνι και Μπρέσεβιτς οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ο πρώτος εδώ και μερικούς μήνες, ενώ ο δεύτερος εδώ και ένα χρόνο.

Αναλυτικά οι 20 που επέλεξε ο Μανωλάς:

Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Αρθο, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ