Παιχνίδι της μοίρας στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στον όμιλο του Κυπέλλου τις δύο ομάδες που αποτέλεσαν την τελευταία εμπειρία της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ (Πανθρακικό, Ατρόμητο) και την πρώτη ομάδα που έδωσε φιλικό σε ελληνικό έδαφος στη χειρότερη σεζόν της Ιστορίας της.

Παιχνίδι της μοίρας στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ μετά από ένα χρόνο στην ερασιτεχνική κατηγορία επανήλθε στα ...εγκόσμια και στις επαγγελματικές διοργανώσεις, με τη μοίρα να παίζει παιχνίδια από τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου. Η "Ένωση" κληρώθηκε στο πέμπτο γκρουπ με τους Πανθρακικό, Ατρόμητο και Ηρακλή Ψαχνών.

Οι δύο πρώτοι αποτέλεσαν τις τελευταίες εικόνες της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα καθώς αυτούς αντιμετώπισε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ημέρες της Ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία. Ο υποβιβασμός της "Ένωσης" κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό στις 14 Απριλίου 2013 στο Ολυμπιακό Στάδιο, ματς που η ΑΕΚ έχασε μετά από ένα αυτογκόλ του Μαυρουδή Μπουγαϊδη, ενώ επισημοποιήθηκε μία εβδομάδα αργότερα στο Περιστέρι.

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Ηρακλής Ψαχνών που συμπληρώνει το γκρουπ, ήταν η πρώτη ομάδα που εκείνη τη σεζόν με την οποία η ΑΕΚ έδωσε εν Ελλάδι φιλικό μετά την επιστροφή της από την Αγγλία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τότε είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι ο όμιλος έχει έντονο άρωμα από την πιο μαύρη χρονιά της Ιστορίας της "Ένωσης".

Διαβάστε ακόμη:

Ασλανίδης: "Τα φαβορί κρίνονται στο γήπεδο"

Η κλήρωση της Β' φάσης του κυπέλλου

News 24/7

24MEDIA NETWORK