Πογέτ: "Θέλω να φέρω παίκτη που θα μείνει πολλά χρόνια"

Ο Γκουστάβο Πογέτ, αφού αρχικά στάθηκε στην εικόνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό, εμφανίστηκε ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα.

Πογέτ: "Θέλω να φέρω παίκτη που θα μείνει πολλά χρόνια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της "Ένωσης", Γκουστάβο Πογέτ αφού αρχικά σχολίασε την εικόνα των ποδοσφαιριστών του, αλλά και την υπόθεση του Άνταμ Τζανετόπουλου, στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Αποστολή εξετελέσθη. Κανείς δεν θα θυμάται τα πρώτα τριάντα λεπτά. Μερικές φορές πρέπει να συμβεί κάτι για να αλλάξει το παιχνίδι. Είχαμε δύο ευκαιρίες πριν το γκολ κι έτσι ξυπνήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καλό πρώτο 20λεπτο και όλοι περίμεναν ότι θα περάσει η ΑΕΚ εκτός αν υπήρχε κάποιο απρόοπτο. Από εδώ και πέρα ξεκουραζόμαστε, περιμένουμε την κλήρωση, το μόνο κακό της ημέρας ήταν ο τραυματισμός του Κορδέρο. Έχω μάθει πολλά για το μέλλον μετά τα σημερινά".

Για τη φράση του με το "μέλλον" αν εννοεί παίκτες που πήραν χρόνο: "Ναι, αυτό ακριβώς"

Για τις μεταγραφές: "Είμαστε πιο κοντά, αυτό δεν σημαίνει πολύ κοντά. Σήμερα σκέφτηκα ότι ήμασταν αρκετά κοντά αλλά δεν είναι εύκολος ο μήνας. Οι παίκτες που εξετάζουμε παίζουνε λίγο, υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, οπότε είμαστε ακόμη στο παιχνίδι".

Για τις θέσεις ενίσχυσης: "Με πιέζετε αλλά δεν θα κάνω πίσω. Θέλω να μου έχετε εμπιστοσύνη. Υπάρχουν δύο θέσεις που θα ενισχυθούμε".

Για τον Τζανετόπουλο: "Επαναλαμβάνω ότι είναι μια κατάσταση που δεν έχει δημιουργηθεί από εμένα ούτε απ’ τον Τζανετόπουλο. Έχει δημιουργηθεί απ’ τον Κολοβέτσιο, τον Λαμπρόπουλο και τον Άρθο. Οπότε πρέπει να περιμένει. Σήμερα έπρεπε να έχουμε κάποιους παίκτες κάτω των 20χρονών, οπότε επέλεξα τον Σβάρνα και τον Ντούνη".

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να μη γίνουν μεταγραφές: "Ελπίζω πως όχι. Τις χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στον β’ γύρο και να βελτιωνόμαστε. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το μέλλον σε μεγάλο βαθμό".

Για τον σέντερ φορ και για το αν θα είναι ο αντικαταστάτης του Κρισάντους και τον Ορλάντο Σα: "Μερικές φορές φαίνεται ότι ξέρετε πολύ περισσότερα από εμένα και δεν το λέω με κακό τρόπο. Αυτό που προσπαθώ και είναι πολύ δύσκολο με εσάς είναι να μη δώσω πολλές πληροφορίες έτσι ώστε να μην γνωρίζουν οι υπόλοιπες ομάδες τι ψάχνει η ΑΕΚ. Μπορώ να συνεχίσω στην συνέντευξη Τύπου να λέω είτε "ναι" είτε "όχι" εσείς κρατείστε τα "ναι" και θα με καταλάβετε.

Έχω μπροστά μου ακόμη 17 μέρες για να συνεχίσω να αντιστέκομαι. Θα σας δώσω μια μικρή πληροφορία. Θα ήθελα να φέρω εδώ έναν παίκτη που θα μπορούσε να μείνει για πολλά χρόνια. Δεν είναι εύκολο να έρθει ένας παίκτης τον Γενάρη και να υπογράψει για πολλά χρόνια, οι περισσότεροι θέλουν μέχρι το καλοκαίρι. Οπότε από τους δύο που θέλω ο ένας θα ήθελα να μείνει για πολλά χρόνια και ο άλλος μέχρι το καλοκαίρι. Θα ήταν δύσκολο για την ΑΕΚ να έρθουν δύο παίκτες να βοηθήσουν και να φύγουν το καλοκαίρι, όπου ανεβαίνει και η τιμή τους. Οπότε θέλουμε να φέρουμε ένα παίκτη και να τον δέσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΕΚ - Λεβαδειακός: 2-0

VIDEO: Η αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Μπουονανότε

News 24/7

24MEDIA NETWORK