Ποιος Ρονάλντο; Το γκολ του Λάζαρου θύμισε... Τζορκαέφ!

Η γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στην ΑΕΛ έκανε τους περισσότερους στην Ελλάδα να το συγκρίνουν με το ψαλιδάκι της δεκαετίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως σύμφωνα με την ιταλική "Gazzetta dello Sport" η έμπνευση του άσου της ΑΕΚ θύμισε το... αριστούργημα του Γιούρι Τζορκαέφ σε Ίντερ-Ρόμα του 1997. Δείτε VIDEOS!

Ποιος Ρονάλντο; Το γκολ του Λάζαρου θύμισε... Τζορκαέφ!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι αναντίρρητα ο πιο... on fire παίκτης για τη σεζόν 2017-18 στα ελληνικά γήπεδα και η τελευταία απόδειξη ήρθε με τον πλέον εμφατικό τρόπο: την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου με δικό του εξωπραγματικό γκολ στο 94ο λεπτό με ψαλιδάκι, που σήκωσε στο πόδι ολόκληρο το ΟΑΚΑ και έκανε τους φίλους της Ένωσης να παραμιλούν.

Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας αυτό του τέρματος και τέτοια άψογη εκτέλεση που έκανε άπαντες στην Ελλάδα να αναφωνήσουν "ο Έλληνας Κριστιάνο Ρονάλντο", φέρνοντας στο μυαλό τους το πρόσφατο ασύλληπτο τέρμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ με ανάποδο ψαλίδι, με το οποίο είχε σκοράρει κόντρα στην Γιουβέντους αφήνοντας στήλη άλατος τον Μπουφόν.

Για τους ανθρώπους ωστόσο της "Gazzetta dello Sport", το γκολ του άλλοτε άσου της Serie A (έπαιξε κατά σειρά σε Μπολόνια, Ελλάς Βερόνα και Σαμπντόρια) θύμισε το γκολ ενός παλιού μεγάλου αστεριού του Καμπιονάτο, του Γιούρι Τζορκαέφ.

Συγκεκριμένα, ένα γκολ με ψαλιδάκι που είχε βάλει στις 5 Μαΐου 1997 με τη φανέλα της Ίντερ κόντρα στην Ρόμα στο "Μεάτσα" (3-1 το τελικό σκορ υπέρ των "νερατζούρι"), με εκείνο το γκολ να έχει μάλιστα χαρακτηριστεί ως ένα από τα κορυφαία στην καριέρα του.

"Λάζαρος όπως Τζορκαέφ, στο 94' στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας", ανέφερε στο λογαριασμό της στο Twitter η "Gazzetta dello Sport" μετά το αδιανόητο τέρμα του μεσοεπιθετικού της Ένωσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK