"Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο"

Σύνθημα νίκης έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Αντρέ Σιμόες, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Ροντρίγκο Γκάλο, Έλντερ Μπαρμπόσα και Μιχάλης Μπακάκης.

"Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (05/05) η Media Day της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι Αντρέ Σιμόες, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Ροντρίγκο Γκάλο, Έλντερ Μπαρμπόσα και Μιχάλης Μπακάκης εξέφρασαν την πεποίθησή τους πως η "Ένωση" μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ στάθηκαν στην απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πέντε "κιτρινόμαυρων":

Δημήτρης Κολοβέτσιος: "Είμαστε η ΑΕΚ και μπαίνουμε για να κερδίσουμε"

"Θέλαμε να βρεθούμε στον τελικό γιατί έχουμε δίψα για να το κερδίσουμε το κύπελλο. Το σημαντικότερο είναι το πάθος και η συγκέντρωση. Είναι ένα μόνο παιχνίδι και χωρίς πάθος δεν μπορείς να κερδίσεις. Δείξαμε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος πως μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε η ΑΕΚ και σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε".

Αντρέ Σιμόες: "Οι πιθανότητες είναι 50-50"

"Είναι ένας τελικός, προφανώς οι πιθανότητες είναι 50-50. Όμως το γεγονός πως κερδίσαμε στο ματς του πρωταθλήματος, είναι κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση. Εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε το κύπελλο", ενώ για το γεγονός πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ο Πορτογάλος τόνισε "σε κανέναν δεν αρέσει που γίνεται χωρίς κόσμο ο τελικός. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας".

Μιχάλης Μπακάκης: "Παραπάνω κίνητρο λόγω ντέρμπι"

"Περιμένουμε πως και πως, θέλουμε να πάρουμε ένα τρόπαιο. Δουλέψαμε πολύ και πιστεύω πως το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω πως βασικό ρόλο θα παίξει το πάθος και η δύναμη.

Είναι ένα παραπάνω κίνητρο πως είναι ντέρμπι. Και όποιος βγάλει περισσότερο πάθος. Πιστεύω πως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να διαχειρίζεται με κόσμο ή χωρίς κόσμο το παιχνίδι".

Έλντερ Μπαρμπόσα: "Να αποφύγουμε τα λάθη"

"Το Κύπελλο αποτέλεσε βασικό στόχο της ομάδας από την αρχή της σεζόν και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Το πάθος που βγάζουμε στις προπονήσεις, θέλουμε να το κρατήσουμε και να το βγάλουμε και στον τελικό.

Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη".

Ροντρίγκο Γκάλο: "Όποιος τρέχει, κερδίζει"

"Αισθάνομαι στεναχωρημένος να υπάρχει γιορτή ποδοσφαίρου, χωρίς φιλάθλους. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι κλασικό ντέρμπι μεταξύ δυο πολύ κάλων ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει νικήσει μια φορά την ΑΕΚ και η ΑΕΚ μια φορά τον Ολυμπιακό.

Και οι δυο ομάδες θα τρέξουν πολύ στο γήπεδο. Άρα δεν υπάρχει φαβορί. Να είμαστε δεμένοι και ενωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Όποιος τρέχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κερδίζει. Έχουμε κίνητρο και μόνο που είμαστε στον τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ισχυρή πιθανότητα να πάει Κυριακή ο τελικός
Ο τελικός του Σαββάτου και το... Κύπελλο εμπιστοσύνης

News 24/7

24MEDIA NETWORK