Το χρονικό της ματαίωσης στο ΟΑΚΑ και το... φεστιβάλ ανοργανωσιάς

Διαβάστε τι συνέβη μέχρι να επισημοποιηθεί η απόφαση για αναβολή του ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ και την αποθέωση της ανοργανωσιάς με τον Σιδηρόπουλο να… ψάχνει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Το χρονικό της ματαίωσης στο ΟΑΚΑ και το... φεστιβάλ ανοργανωσιάς

Στην ΑΕΚ ειδοποιήθηκαν για την οριστική αναβολή στις 17:00 το απόγευμα ενώ βρίσκονταν εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης. Οι θύρες ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 17:30 ωστόσο γνωστοποιήθηκε η απόφαση της ματαίωσης του Κυπέλλου και άπαντες απλά περίμεναν την ανακοίνωση που θα επικύρωνε το γεγονός.

Λίγη ώρα αργότερα στο Ολυμπιακό Στάδιο έφτασε το πούλμαν με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προκειμένου οι τελευταίοι να πάρουν τα αυτοκίνητά τους και να αναχωρήσουν για τα σπίτια τους. Παρόντες σε όλη τη διάρκεια του χρονικού της ματαίωσης και οι άνθρωποι του ΟΤΕ tv οι οποίοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να καλύψουν την αναμέτρηση της «Ένωσης» με την ομάδα του Περιστερίου, αφού δεν είχαν στα χέρια τους -μέχρι εκείνη την ώρα- κάτι χειροπιαστό που να δείχνει ματαίωση. Τελικά έμαθαν και αυτοί για την εξέλιξη και αποχώρησαν λίγο μετά την αποστολή της ΑΕΚ.

Κάτι παρόμοιο ίσχυσε και με την αποστολή του Ατρομήτου, η οποία ήταν έτοιμη να ξεκινήσει για το ΟΑΚΑ όταν γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Υπουργού για ματαίωση του ματς. Οι παίκτες της ομάδας των δυτικών προαστίων έφυγαν και αυτοί για τα σπίτια τους απογοητευμένοι από την ευτράπελη εξέλιξη.

Ένα δείγμα του πόσο βιαστικά έγιναν όλα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, ήταν η… περιπέτεια του διαιτητή της (υπό κανονικές συνθήκες) αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο πριν τη γνωστοποίηση της ματαίωσης, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

O Τάσος Σιδηρόπουλος, έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς να έχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την απόφαση να μη γίνει το ματς. Μάλιστα ο ρέφερι του αγώνα… έψαχνε να βρει τις ομάδες έχοντας πλήρη άγνοια για την απόφαση για ματαίωση.

Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ δεν… μπήκαν στον κόπο να ειδοποιήσουν τον Σιδηρόπουλο για το τι ακριβώς θα συνέβαινε με αποτέλεσμα αυτός να φτάσει στο γήπεδο και να ψάχνει να βρει λογική εξήγηση στο ερώτημα γιατί υπάρχει τόση μεγάλη ερημιά στην Καλογρέζα.

Τελικά ο Σιδηρόπουλος ενημερώθηκε για την επίσημη απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή για ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου και παρέμειμε στο ΟΑΚΑ μαζί με τον γιατρό του γηπέδου και περίμεναν την έκδοση της ανακοίνωσης για να αποχωρήσουν, όπως και έγινε στις 19:10.

News 24/7

24MEDIA NETWORK