Χρηματικό πρόστιμο στην ΑΕΚ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο την ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου με Λεβαδειακό και Ηρακλή.

Το ποσό των 20.500 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Ηρακλή στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ανακοίνωση:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Ηρακλής πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, Ηρακλής-ΑΕΚ της 4/2/2016).

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή ύψους εννέα (9.000) χιλιάδων ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, Λεβαδειακός-ΑΕΚ της 6/1/2016).

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΕΚ πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν συνολική χρηματική ποινή ύψους έντεκα χιλιάδων πεντακοσίων (11.500) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ-Ηρακλής της 28/1/2016)".

Πολιτική ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Η χώρα καζινοποιείται και η κυβέρνηση σιωπά

Πυρ ομαδόν στη Βουλή για την παράδοση άνευ όρων της κυβέρνησης σχετικά με το ζήτημα των VLT'S. Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα που θέτει η αντιπολίτευση. Για "καζινοποίηση" της χώρας κάνουν λόγο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

 

Πρώτη Σελίδα