Μπήκε και 20ος παίκτης στη λίστα του Χάσι για Αστέρα

Ο Μπέσνικ Χάσι αιφνιδίασε άπαντες με τις αρχικές επιλογές του όσον αφορά στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα, όμως φρόντισε και για μία κλήση της τελευταίας στιγμής!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΜΟΝΤΕΣΤΟ(Α) ΧΑΣΙ(Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ / ΜΟΝΤΕΣΤΟ(Α) ΧΑΣΙ(Δ) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την άσχημη εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ του Σαββάτου, ο Μπένσικ Χάσι θεώρησε πως υπάρχει θέμα κόπωσης παικών που έχουν τραβήξει κουπί από το ξεκίνημα της σεζόν και έτσι θα κάνει σαρωτικό "λίφτινγκ" στον αγώνα Κυπέλλου των δύο ομάδων την Τρίτη (19/9).

Οι λεγόμενοι "βασικοί" Φιγκέιρας, Οφόε, Σεμπά, Καρσελά, Ρομαό και Ένγκελς έμειναν εκτός 19άδας ενώ αντίθετα χώρεσαν σε αυτή οι οι Μίλιτς, Σισέ, Μπεν και ο ξεχασμένος... Αντρέ Μάρτινς, ο οποίος έχει αγωνιστεί φέτος μόλις μία φορά στην πρεμιέρα με τη Λάρισα (για 9 λεπτά), ενώ είναι κι εκτός λίστας Champions League.

Οι εκπλήξεις όμως από τον Κοσοβάρο τεχνικό δεν σταμάτησαν εδώ αφού ανήμερα του αγώνα έβαλε και 20ο παίκτη στην λίστα, τον 19χρονο εξτρέμ Μάριο Βρουσάι, ο οποίος ανήκει από το 2015 στην ακαδημία του Ολυμπιακού και ο οποίος υπέγραψε μάλιστα το 2016 επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Στην ουσία βέβαια, η κίνηση του 46χρονου τεχνικού έπρεπε να γίνει αφού βάσει της φετινής προκήρυξης του Κυπέλλου Ελλάδας κάθε ομάδα υποχρεούται να δηλώνει στην 18άδα της δύο ποδοσφαιριστές ηλίκιας που να έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1998 και μετά.

Στους 19 παίκτες που δήλωσαν τη Δευτέρα (18/9) οι πρωταθλητές Ελλάδας υπήρχε μόνο ο Νικολάου που είχε γεννηθεί μετά από την παραπάνω ημερομηνία και έτσι προστέθηκε και ο Βρουσάι στη λίστα για να μην υπάρχει κάποια παρατυπία που θα επέφερε τιμωρία στο σύλλογο.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK