Από Παγκρήτιο... Πανθεσσαλικό!

Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας επιφύλασσε νέα ανατροπή όσον αφορά στην έδρα που θα γίνει. Τελικά προκρίθηκε το Πανθεσσαλικό, αφού το φαβορί, δηλαδή το Παγκρήτιο, "κάηκε" για λόγους... ασφαλείας. Διαβάστε την προηγούμενη φορά που ξανάγινε στο Βόλο (VIDEO).

Από Παγκρήτιο... Πανθεσσαλικό!

Το πρωί της Παρασκευής το Contra.gr σας είχε ενημερώσει πως η Επιτροπή Εξομάλυνσης, μετά και από πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ, εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο ο τελικός να γίνει στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Έτσι, είχαμε ανατροπή στην... ανατροπή, αφού το πρωί η λύση του Παγκρήτιου έμοιαζε το φαβορί, όμως λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο και της εισήγησης της Αστυνομίας, προκρίθηκε τελικά η λύση του σταδίου στον Βόλο.

Ο τελικός επιστρέφει στο Πανθεσσαλικό μετά από δέκα χρόνια ακριβώς! Στις 5 Μαΐου του 2007 το ζευγάρι ήταν ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό, με τους βυσσινί να κατακτούν το τρόπαιο, κάνοντας την έκπληξη, με σκορ 2-1.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Κόζλεϊ άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο 44ο λεπτό με πέναλτι. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Δώνη πέτυχε ο Αντσουέ στο 82'.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

"Στο Πανθεσσαλικό στάδιο Βόλου, το Σάββατο 6/5/2017 και ώρα 20:30, θα διεξαχθεί ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων περιόδου 2016-2017, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK