Στον Αστέρα για ηλιοθεραπεία ο Αραούχο

Αραχτός στην ξαπλώστρα μιας in παραλίας της Αττικής, με μπανάκι και ηλιοθεραπεία, ο Σέρχιο Αραούχο απολαμβάνει αλά ελληνικά τον ελεύθερο χρόνο του και χαλαρώνει ενόψει του Τελικού με τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε πού βρέθηκε ο Αργεντινός και τι πόσταρε; (PHOTO)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απρίλιος σιγά, σιγά... αποχωρεί, οι ζέστες εμφανίστηκαν και παραπέμπουν σε καλοκαιράκι αλλά η σεζόν για την ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού στις 30/4 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 6 Μαΐου παίζει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπάρχουν και τα playoff.

Ο Σέρχιο Αραούχο όμως, δείχνει να μην... αγχώνεται για το υπόλοιπο της σεζόν και να ...χαλαρώνει αλά ελληνικά στον ελεύθερο χρόνο του, γεμίζοντας και τις... μπαταρίες του. Και επειδή είναι ένας νέος της εποχής του φρόντισε να μοιραστεί τις προσωπικές στιγμές απόλαυσης δίπλα στην θάλασσα με τους φίλους του στο instagram. Πως;

Ανεβάζοντας φωτογραφία που είναι... αραχτός στην ξαπλώστρα στην in παραλία του Αστέρα Βουλιαγμένης, απολαμβάνοντας με τον καλύτερο τρόπο την λιακάδα.

Στον Αστέρα για ηλιοθεραπεία ο Αραούχο

News 24/7

24MEDIA NETWORK