Δώνης: "Θέλουμε το Κύπελλο"

Περιχαρής ήταν ο Γιώργος Δώνης με την πρόκριση του Ατρομήτου στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

"Ηταν μεγάλη πρόκριση. Μεγάλη νίκη. Οι παίκτες μου έδειξε πόσο καλοί είναι. Μέσα στην έδρα μας ακόμα κι όταν μένουμε πίσω στο σκορ δεν επηρεαζόμαστε. Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι είχαμε 10 Ελληνες στην αρχική ενδεκάδα και ότι ο Ατρόμητος βγάζει καινούργιους παίκτες και δουλεύει με τους υπάρχοντες. Αυτό μας χαρίζει ένα όραμα για το μέλλον. Η ομάδα με τη διοικητική σταθερότητα έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσει", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ατρομήτου και εύλογα ρωτήθηκε για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Βιάζεστε", απάντησε ορθά-κοφτά.

Σε ερώτηση για το επεισόδιο Τάτου-Μήτρογλου κατά τη διάρκεια του ματς (για μια πάσα), ο Δώνης απάντησε: "Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ηταν αγκαλιασμένοι στα αποδυτήρια κι αν μπορούσαν θα έβγαιναν για ποτό!"

Τέλος, σχετικά με τον θεσμό του Κυπέλλου, ανέφερε: "Είναι μία διοργάνωση όπου ομάδες που δεν μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, μπορούν να διακριθούν στο Κύπελλο. Θέλουμε να διακριθούμε στο Κύπελλο".

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα