Με σφιχτό σχήμα για την υπέρβαση και τον πρώτο τίτλο

Γίνονται τη σήμερον ημέρα ποδοσφαιρικά θαύματα;Πολλές απαντήσεις μπορούν να δοθούν, ο Ατρόμητος οφείλει μόνο μία στον κόσμο του και σ' όσους πιστεύουν ακόμη στις ρομαντικές ποδοσφαιρικές ιστορίες. Ναι, σαφώς και γίνονται. Άλλωστε ένα τέτοιο μικρό θαύμα πέτυχε ο νυν προπονητής του Γιώργος Δώνης το 2007 όντας προπονητής της ΑΕΛ, η οποία νίκησε στον τελικό του Βόλου τον Παναθηναϊκό.

Με σφιχτό σχήμα για την υπέρβαση και τον πρώτο τίτλο

Για να προσγειωθούμε βεβαίως στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός του Μουνιόθ ουδεμία σχέση έχει με τον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε, οπότε το έργο του Ατρομήτου χαρακτηρίζεται αυτομάτως δύσκολο. Έχουν γνώση βέβαια οι φύλακες γι’ αυτό και πρόκειται να… παρατάξουν την ομάδα τους με ένα σφιχτό σχήμα.

Όπου φύλακες βάλτε τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του. Στα λόγια ο Έλληνας τεχνικός θα προτιμήσει ένα 4-4-2 το οποίο όμως επί του πρακταίου θα μετατρέπεται σε 4-5-1, ιδιαίτερα όταν ο Ατρόμητος θα αμύνεται. Τουτέστιν ο Ανδρέας Τάτος το Σάββατο αναμένεται να έχει πολλή δουλειά και ανασταλτικά.

Ως προς τις άλλες θέσεις της ενδεκάδας προβάδισμα έχουν οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου, Μπρίτο, Δημούτσος και Μήτρογλου. Για την αριστερή πλευρά της άμυνας έχει ο Οικονόμου ενώ για ο παρτενέρ του Φυτανίδη στο κέντρο της άμυνας θα είναι πιθανότατα ο Τόμας χωρίς να αποκλείεται και η λύση του Ζουέλα.

Σενάριο για να μην αγωνιστούν οι Μήτρογλου και Τάτος προς το παρόν δεν υφίσταται και αν τελικώς προκύψει θα συνιστά έκπληξη. Άλλωστε ο Ατρόμητος χωρίς αυτούς τους δύο είναι μία τελείως διαφορετική ομάδα.

Ο Ατρόμητος θα έχει στο πλευρό του περίπου 7.500 φίλους του αν υπολογίσει κανείς και τις προσκλήσεις είναι όμως γεγονός ότι η προπώληση δεν έφτασε στα επίπεδα του περυσινού τελικού με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Σπανός από την πλευρά του περιμένει ήρεμος τον τελικό και δεν απαντά στις ερωτήσεις περί πριμ, αν και εφόσον γίνει η μεγάλη έκπληξη. Το σίγουρο είναι όμως ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν θα το σκεφτεί πολύ να βάλει στο χέρι στην τσέπη αν οι παίκτες του τον κάνουν ευτυχισμένο το βράδυ του Σαββάτου. Τα…καθέκαστα θα τους τα πει στο ξενοδοχείο όπως το συνηθίζει.

Σημείωση σημαντική: Ο Ατρόμητος κυνηγά (ακόμα) τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του. Αν δεν είναι αυτό κίνητρο τότε ποιο είναι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK