Με Σουμπίνιο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Τραϊανό Δέλλα να συμπεριλαμβάνει τον Σουμπίνιο στην 20μελή αποστολή. Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του Έλληνα τεχνικού.

Με "γεμάτο οπλοστάσιο" θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος την ΑΕΚ στη ρεβάνς του 1-0 των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε τον Σουμπίνιο στην 20μελή αποστολή για την αυριανή (26/04, 18:00) αναμέτρηση, ενώ κανονικά στα πλάνα του νεαρού τεχνικού βρίσκεται κι ο Γιάννης Κοντοές.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόϊτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Κεϊτά, Σουμπίνιο.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα